Hogy lehet rendesen elolvasni a pdf-ben letöltött fájlokat? Nekem miért mindig csak ilyen fura betüket, meg számokat ír ki, és nem a szöveget?
Figyelt kérdés
Segítsen valaki könyörgöm,nagyon fontos lenne.2013. jún. 29. 12:46
3/17 belapus válasza:
#2 +1
Vagy telepítesz egy PDF-olvasót:
( A Foxit régebben egy csomó sz*rt is telepíteni akart, én ezért nem pártolom, de azóta lehet, hogy megjavultak. )
4/17 A kérdező kommentje:
fuu össze zavarodtam:D valaki részletesen szájbarágósan elmagyarázná?:) sajnálom,én vagyok a hibás,de nagyon érdekelne a gyönyörű sorscsapás :DD xx
2013. jún. 29. 17:35
5/17 A kérdező kommentje:
Nem Google Chrome-om om van :)
2013. jún. 29. 17:37
6/17 belapus válasza:
Próbáld ki ezt:
Installer: Ezt telepíteni kell.
Portable version: Ez a hordozható változat, nem igényel telepítést, csak ki kell "csomagolni" ( akár pendrive-ra).
7/17 A kérdező kommentje:
már ki próbáltad valamelyiket is?:) a letöltősre lennék kíváncsi igazán! És ha letöltöm,akkor utánna mi a teendő vele? xx
2013. jún. 29. 19:13
9/17 A kérdező kommentje:
Rendben,letöltöm :)
2013. júl. 15. 18:42
10/17 anonim válasza:
ne, az adobe reader egy rakás szar. Foxit Readert használj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!