Miért akad online a film?
Sziasztok. Nekem azlenne a kérdéséem hogy miért akad online mindegyik film? Biztos nem a gépemmel vagy a a netemmel van a gond, mert barátnőmnél a rosszabb gépén és a lassab internetén gond nélkül nézzük online a filmeket.
Valami ötlet?
Előre is köszi!
A probéma 2 féle lehet:
1. Sávszélesség. Nekem 1 Mb/s-os a netem, és ez is elég.
De vannak helyek, időszakok, ahonnan/amikor ennek is csak a töredékével jön az adat. Próbáld máskor, máshonnan!
2. Az online lejátszó programok RETTENETESEN GYENGÉK/ROSSZAK.
Én általában a köv. teszem: elindítom, pause, megkeresem a letöltődő fájlt a gépemen, belehúzom a KMPlayerbe, és MINDIG simán megy.
(Jó lehet bármely más NORMÁLIS videolejátszó prg is, de ez a TUTI). + ha tetszett a film, el is menthetem :-)
20MB/s-es netem van azzal nemhiszem hogy baj lenne.
időközben ujratettem a gépem, direkt másik fajta op. rendszert raktam rá hátha az a baja de nem. a probléma továbbra is adott full friss op. rendszerrel is szoval szerintem valami programot nem töltök le vagy nemtudom. google chromeval és mozzillával is próbáltam.mozzillán valamivel jobb de ott is akad. flash player legujabb van leszedve.. nem tudom mi lehet a gond
a konfigom: intel pentium 3GHz proci
2 GB RAM
radeon HD 4650.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!