Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akad online a film?

Miért akad online a film?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nekem azlenne a kérdéséem hogy miért akad online mindegyik film? Biztos nem a gépemmel vagy a a netemmel van a gond, mert barátnőmnél a rosszabb gépén és a lassab internetén gond nélkül nézzük online a filmeket.

Valami ötlet?

Előre is köszi!

2013. júl. 11. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy neked gyors netted van, csak az érme egyik oldala. Lehet túlterhelt a szerver ahonnan nézed és csak kis sávszéllességben érkezik hozzád az adat. Lehet, hogy erősebb a géped, de kevésbé van karbantartva és sok felesleges háttérszolgáltatás lassítja azt. Lehet frissítened kéne a Flash Player-t vagy a Silverlight-ot. Millió és millió oka lehet.
2013. júl. 11. 14:19
 2/8 A kérdező kommentje:
ugyanott akartam nézni ahol nála is néztük :) nekik t-home 15MBit-es van amit 3an hazsnálnak a tesóivel nekem 20MBit-es Digi amit egyedül használok. Gépemen meg direkt bezártam minden oylat hogy hátha azaz oka.. de nem :/ frissítést kipróbálom bár azthiszemmár régebben megtettem és nemlett jobb akkorse
2013. júl. 11. 15:01
 3/8 anonim válasza:
A víruskereső? Gondolom azt nem zártad be, és időnként dolgozik.
2013. júl. 11. 15:24
 4/8 anonim válasza:

A probéma 2 féle lehet:

1. Sávszélesség. Nekem 1 Mb/s-os a netem, és ez is elég.

De vannak helyek, időszakok, ahonnan/amikor ennek is csak a töredékével jön az adat. Próbáld máskor, máshonnan!

2. Az online lejátszó programok RETTENETESEN GYENGÉK/ROSSZAK.

Én általában a köv. teszem: elindítom, pause, megkeresem a letöltődő fájlt a gépemen, belehúzom a KMPlayerbe, és MINDIG simán megy.

(Jó lehet bármely más NORMÁLIS videolejátszó prg is, de ez a TUTI). + ha tetszett a film, el is menthetem :-)

2013. júl. 12. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
smtv.be oldalon próbálj filmet nézni, ha itt is akad akkor a te gépeden rossz valami. Van netre optimalizált minőség. és kiirja hány megabites net kell egy filmhez.
2013. júl. 23. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:

20MB/s-es netem van azzal nemhiszem hogy baj lenne.

időközben ujratettem a gépem, direkt másik fajta op. rendszert raktam rá hátha az a baja de nem. a probléma továbbra is adott full friss op. rendszerrel is szoval szerintem valami programot nem töltök le vagy nemtudom. google chromeval és mozzillával is próbáltam.mozzillán valamivel jobb de ott is akad. flash player legujabb van leszedve.. nem tudom mi lehet a gond

2013. aug. 4. 13:35
 7/8 A kérdező kommentje:

a konfigom: intel pentium 3GHz proci

2 GB RAM

radeon HD 4650.

2013. aug. 4. 13:37
 8/8 Lizi31 válasza:

Talán segít neked is .

DivX Plus / K-Lite Codec Pack

[link]

2013. aug. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!