Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a gépemmel? Miért...

Mi történt a gépemmel? Miért lassult le?

Figyelt kérdés

2,8 Mhz proci, 2GB ram. A cod4, Minecraft, NFS, ilyen alapjátékok laggmentesen futottak. Egyszer CoD4 közben lefagyott a gép, magától újraindult.

Ezután azt vettem észre, hogy hétről hétre egyre gyengébb. Az ujraindítás után 1 nappal a CoD4-ben 80fps-ről 5-10-re ment le, nagyon akadozott.

A minecraft el se bírt indulni 1 hónap után. Az NFS is alig ment, nagyon akadozott.

Mielőtt ez történt, egy jó fél évvel lett az egyik rokonom által "újraformázva" az összes lemez.

Jó lenne, ha meglenne rá a válasz, mivel közel 1 hét múlva viszem újratelepíttetni, és ezt a hibát nem akarom elkövetni még1x.

2013. júl. 10. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Túlmelegedés okozhat ilyet. Mikor volt utoljára kitakarítva a gép?
2013. júl. 10. 12:28
 2/5 Balázs112 válasza:
volt feltelepítve a gépeden valami vírusírtó ?
2013. júl. 10. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Még az lenne a kérdésem, mi a tápegységed pontos típusa?
2013. júl. 10. 12:30
 4/5 A kérdező kommentje:
A gépemet havonta 1x takarítom.
2013. júl. 10. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen volt, COMODO.

Az előző kommentem pedig féligmeddig igaz, mert van egy olyan érzésem, hogy azóta még nem takarítottam ki.

2013. júl. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!