Mi a franc baja van a gépemnek? (bővebben lent)
Tehát asszem úgy 4 hónappal ezelőtt történt először, hogy vígan netezek és egyszer csak lefagy. Gondoltam -pfff hülye vacak- tehát reseteltem. Na de... épp hogy beléptem a felhasználómban, még a nod32 SEM töltött be, kékhalál. Aztán megint. Után meg jött a kérdésem tárgya: én nem is tudom mi történt vele, olyan volt mintha hibernálta volna magát: ment a ventillátor, világított a gomb épp csak nem adott ki jelet magából és a resetre SEM reagált csak úgy tudtam kikapcsolni, hogy kihúztam a konektorból. 1-2 óráig hagytam is a francba, majd amikor újra bekapcsoltam belépett a BIOS-ba. Néztem mint borjú az új kapura, hogy hol vagyok? Végül is sikerült a Windowsba jutnom (valahogy) innetől már többé-kevésbé(!) jól működött.
Ezt azonban pár hónapra rá megint eljátszott azzal a különbséggel, hogy többször is eljátszotta a "hibernáltat"
Most, az 1 hetes táborról visszajövet is játszotta az agyát, most meg a BIOS-t kereste bootolás elött floppyról(?) és sípolt, hogy nem találja.
Csináltunk mindegyik eset után vírusírtást és töredezettségmentesítést, de ha tényleg használt volna akkor szerintem csak egyszer fordult volna elő.
Mit gondoltok? Így buta szemmel a BIOS-ra gyanakszom.
Kérlek titeket a válaszokat lehetőleg a laikusok nyelvén fogalmazzátok, nem informatika szakra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!