Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől fagyhat le a gép?

Mitől fagyhat le a gép?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor lefagy, van amikor pár napig egyszer se, van amikor egy nap 10x is. Úgy vettem észre hogy ha játszok valamivel vagy ha filmet konvertálok akkor szokott inkább, ha csak netezek akkor nem nagyon. Csomószor lefuttattam a Microsoft Security Essentials programot de nem talált egyszer se vírust. Everesttel megnéztem az alaplap hőmérsékletét, játék közben se megy soha 50 fok fölé és a gép belseje se meleg annyira.

2013. júl. 7. 16:10
 1/6 Gábor_79 ***** válasza:
Nagyon sok minden okozhatja. Egyelőre nézd meg alant a hasonló kérdéseket. Adhatnak egy-két ötletet.
2013. júl. 7. 16:25
 2/6 levis56 ***** válasza:
Úgy tűnik abból a kevésből amit írtál,hogy minnél nagyobb terhelést kap a gép annál sűrűbben fagy le,ezért a tápra tippelek,kevés a konfighoz vagy halódik.
2013. júl. 7. 16:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi

A táp nem hiszem hogy kevés hozzá, mert már kb 8 hónapja megvan a gép és eddig semmi baja nem volt, vagy el akar romlani a táp akkor? Azt valahogy ki lehet deríteni hogy tápnak van e valami baja?

2013. júl. 7. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy melegedés..takarítani se árt..

MSE meg nem ér semmit rég,nem csodálom ha nem találsz azzal semmit ha lenne is mit.Használj rendes védelmet annyi van mint égen a csillag.

2013. júl. 7. 17:14
 5/6 levis56 ***** válasza:
Azt hiszem az AIDA 64 diagnosztizáló programon találsz terheléses teszteket,talán azzal.
2013. júl. 7. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Melegedés nem lehet, jó a hűtése játék közben is alig megy föl kb 5 fokot az alaphoz képest. kb 1 hónapja takarítottam ki teljesen. Letöltöttem avastot, de az se talált vírust. AIDA 64-el elindítottam ezt a tesztet, ment kb 5-10 percig és lefagyott a gép.
2013. júl. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!