Gamer PC vásárlás / összerakás olcsón?
Figyelt kérdés
Sziasztok 70-80 ezer forintból ki lehetne hozni egy alap gépet, amivel lehetne mondjuk 2-3 évig az új FIFAzni, az új játékokat kipróbálni? Linkelnétek ilyen gépeket, vagy hogy milyen cuccok kellenek egy ilyen gépbe? amik kompletten vannak neten ennyiért azokon egyiken sincs operációs rendszer, pedig azért nekem 70-80ezer elég sok pénz ahhoz hogy egy windows 7 legalább legyen rajta. Szóval 70-80ezer Ft gamer pc FIFÁhoz. Vároma segítségeteket :)2013. júl. 6. 23:46
21/23 A kérdező kommentje:
viszont ahogy nézem ebben socket 775 foglalat van (az alaplapban) bbe jó az amd proci amit az előbb írtam (socket am3 foglalattal)
2013. júl. 7. 20:45
22/23 anonim válasza:
Szerinted, ha az egyik lga775, a másik am3, jó bele?
Nem.
23/23 anonim válasza:
Az a videókártya hülyeség.Inkább az 1 Gigabájtos DDR5-ös verziót vedd.Szerintem az én konfigommal nem járnál rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!