Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 70-80 ezer forintból mit...

70-80 ezer forintból mit lehet kihozni?

Figyelt kérdés
Szeretnék összerakni egy számítógépet, amin már elindul 1-2 mai játék is. Nem kell egy komplett gép. HDDt, DVD írót, kártyaolvasót, hangkártyát nem kellene vennem. Érdemes e összerakni egy gépet vagy inkább nézzek egy komplettet? És ti ennyi pénzből mit vennétek?

2013. febr. 21. 21:02
 1/9 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én mindig is a kézzel magunknak összerakott gépeknek voltam a híve, mindig is szemfényvesztésnek ítéltem azokat amiket kompletten lehetett kapni. Ám egy esetnél egy kedves ismerősöm vett egy komplett gépet a [link] oldalról és annyira normálisan és korrektül összetették, hogy csak lestem. Természetesen 70-80.000 Ft-ból kimondott "Gamer" gépet nem lehet kihozni, de abból azért egy elég csinos gépet lehet összeszedni vagy kompletten venni.

Személy szerint: Ha nem értesz a gépekhez, mindenképp csak erről az oldalról vegyél: [link] , vagy hogyha kimondottan összeakarsz tetetni egyet, írj privát üzenetet, és összeteszek neked egyet levélben, és azok után már betudod nyújtani a neveket/típusokat a boltba! :)

2013. febr. 21. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:

KOSÁR

Kosár tartalma:

GABA 2936

menny: 1 db +

egységár: 4.140 Ft

FSP FSP350-60APN 85+ 350W

egységár: 8.534 Ft

ASROCK FM2A75M-DGS

egységár: 15.723 Ft

CSX 4096Mb DDR3 1333MHz CL9 CSXA-LO-1333-4G

egységár: 5.880 Ft

AMD Athlon II X4 740 3.20GHz FM2 BOX

egységár: 17.666 Ft

SAPPHIRE 11201-17-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE

egységár: 27.291 Ft

Kosárban: 6 tétel

Összesen: 79.234 Ft

ipon.hu

A DVD író és a HDD SATA csatolófelülettel rendelkezik?

Összeakott gépet pedig SOHASEM szabad venni!

2013. febr. 21. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

[link]

pcx.hu

2013. febr. 21. 21:20
 4/9 anonim válasza:
Sajnálom, hogy sokaknak csak rossz tapasztalatuk van a komplett gépek terén. Én is nagyon sokáig láttam így, és igen, nagyon sok ilyen cég csak a pénzt próbálja levenni az eberekből, arrol nem is beszélve, hogy szart adnak érte. De abban az oldalban kellemesen csalódtam :)
2013. febr. 21. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:

"De abban az oldalban kellemesen csalódtam :)"

Végigfuttam pár összerakott gépet,de még enyhén szólva is aránytalanok a konfigok.Nem tudom,hogy neked mi tetszik annyira benne.

2013. febr. 21. 21:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen,SATA csatlakozó van hozzá.

Néztem a pcoutlet.hu-t és vannak rajta jó dolgok. Ami nekem onnan tetszik az a gamer pc,de nem kell ye a vinyó,se a dvd meg a ház se...

2013. febr. 21. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
vagy 65tál giroszt fakje:D
2013. febr. 21. 23:59
 8/9 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy gamer pc-t vett egy ismerősöm, 140k-ért, és csodásan meg rajta minden, hőfok is rendben, még nem is lehet azt mondani, hogy szar tápot nyomnak bele! Ami gyenge benne az az alaplap DE tökéletesen egyensúlyban lesznek a többi cuccokal. De persze egy mondatomnál sem állítottam, hogy ezt meg azt csináld. Tipp volt, véleményemet írtam le. Akinek nem felel meg, bizonyára nem fogja megfogadni. :)
2013. febr. 22. 22:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A pcx.hu-n fogom összerakni akkor a gépet mert elég jó áraik vannak. :)
2013. febr. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!