70-80 ezer forintból mit lehet kihozni?
Kedves Kérdező!
Én mindig is a kézzel magunknak összerakott gépeknek voltam a híve, mindig is szemfényvesztésnek ítéltem azokat amiket kompletten lehetett kapni. Ám egy esetnél egy kedves ismerősöm vett egy komplett gépet a [link] oldalról és annyira normálisan és korrektül összetették, hogy csak lestem. Természetesen 70-80.000 Ft-ból kimondott "Gamer" gépet nem lehet kihozni, de abból azért egy elég csinos gépet lehet összeszedni vagy kompletten venni.
Személy szerint: Ha nem értesz a gépekhez, mindenképp csak erről az oldalról vegyél: [link] , vagy hogyha kimondottan összeakarsz tetetni egyet, írj privát üzenetet, és összeteszek neked egyet levélben, és azok után már betudod nyújtani a neveket/típusokat a boltba! :)
KOSÁR
Kosár tartalma:
GABA 2936
menny: 1 db +
egységár: 4.140 Ft
FSP FSP350-60APN 85+ 350W
egységár: 8.534 Ft
ASROCK FM2A75M-DGS
egységár: 15.723 Ft
CSX 4096Mb DDR3 1333MHz CL9 CSXA-LO-1333-4G
egységár: 5.880 Ft
AMD Athlon II X4 740 3.20GHz FM2 BOX
egységár: 17.666 Ft
SAPPHIRE 11201-17-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
egységár: 27.291 Ft
Kosárban: 6 tétel
Összesen: 79.234 Ft
ipon.hu
A DVD író és a HDD SATA csatolófelülettel rendelkezik?
Összeakott gépet pedig SOHASEM szabad venni!
"De abban az oldalban kellemesen csalódtam :)"
Végigfuttam pár összerakott gépet,de még enyhén szólva is aránytalanok a konfigok.Nem tudom,hogy neked mi tetszik annyira benne.
Igen,SATA csatlakozó van hozzá.
Néztem a pcoutlet.hu-t és vannak rajta jó dolgok. Ami nekem onnan tetszik az a gamer pc,de nem kell ye a vinyó,se a dvd meg a ház se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!