Szerintetek megéri ez a laptop 130, 000 FT-ért kiszállítással együtt?
2013. júl. 6. 14:09
2/9 Teno válasza:
hát nem nagy szám, sztem találsz jobbat is ennyiért
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek Linux op rendszerűek amit nem szeretek mert teljesen megbízhatatlan + azt nem láttam kiírva hogy érintő kijelzős e vagy nem.
De azért köszi.
2013. júl. 6. 14:28
5/9 anonim válasza:
Bocs, ezek elkerülték a figyelmemet. Érintőkijelző fontos? Mivel laptopnál a 2x1Ghz az nagyon gyenge szerintem. Mondjuk ez biztos a kis méretnek köszönhető.
6/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj
Nézegettem azon az oldalon és forintra pontosan annyiért találtam egy jobbat(az acer akciós) íme a link: [link]
2013. júl. 6. 14:47
7/9 A kérdező kommentje:
az milyen szerinted?
Amugy a Windows 8-at érintőkijelzőre tervezték és azon win 8-van de az se baj ha nem az.
2013. júl. 6. 14:49
8/9 anonim válasza:
Igen, ez már sokkal jobb. Viszont ugye ebben nincs érintőkijelző, de szerintem azt laptopnál nem is nagyon lehet kihasználni. Win 8-at ~1 hét alatt megszokod egérrel/touch paddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!