Windows 7 ultimate 64 bit nem indulnak el a játékok!?
Figyelt kérdés
Eddig mentek ezek a játékok: fifa 11-12 forma1 2010-2011 és miután újratelepítettem a windowst nem mennek a ezek a játékok, ezt a hibaüzenetet írja ki pl. fifa 11 -nél "fifa11.exe működése leállt, zárja be a programot" Mi lehet a baj?2013. júl. 4. 13:52
1/9 anonim válasza:
Crack, driver, Dx, minden szükséges program fent van?
2/9 A kérdező kommentje:
igen minden fent van
2013. júl. 4. 13:56
3/9 A kérdező kommentje:
talán azért nem indul mert a mostani windows nincs aktiválva?
2013. júl. 4. 13:58
5/9 anonim válasza:
nekem is van néhány játék , ami újratelepítés után nem akarja az igazságot. Ilyenkor felrakom ezt, és már megy is.
Hátha be jön.
6/9 A kérdező kommentje:
nem jött be... de azért köszi:D
2013. júl. 4. 15:57
7/9 P.O.C. válasza:
Ha előtte működtek, újratelepítés után meg nem akkor tutit driver gond van.
Vidd el egy hozzáértőhöz hogy csinálja meg ő a telepítést és akkor megint működni fog.
8/9 anonim válasza:
Felraktad egyáltalán még egyszer a játékokat vagy a régit akarod futtatni, mert úgy nem fog menni.
9/9 A kérdező kommentje:
:)) persze hogy felraktam újra:D
2013. júl. 4. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!