Újratelepítettem a gépemet, és az internet sokkal lassabb lett! Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Torrentezek, az maradt olyan, amilyen volt, azzal nincs gond. De a böngésző nagyon lassú lett, semmit nem akar behozni. Nem a torrentezés miatt van, a régi op rendszeren is torrenteztem, mégsem volt semmi baj. Egyén telepítéssel csináltam, minden programot letörölt így róla, de még egy drovert sem telepítettem fel. A hang meg a többi megy rajta, azért nem találtam szükségesnek. Ez lehet a hiba? Directx 11-et sem tettem rá, mert a Futtatásban (dxdiag) megnéztem, és azt írta, hogy fent van a directx 11. Nem tudom, mi változott meg. Egyébként a windows 7 ultimate lett feltelepítve.2013. jún. 23. 21:13
1/3 levis56 válasza:
Futtasd le az Advenced System Care Ultimate,a Wise Care 365 rendszerkarbantartókat és a Diskeeper töredezetség mentesítőt.Telepítés után rengeteg a szemét a háttértárolókban és a rendszerben ezzel optimalizálod a teljesítményt a géped megkönnyebbül gyorsabb lesz.
2/3 levis56 válasza:
AZ illesztőprogramokat jó lenne felrakni.
3/3 A kérdező kommentje:
bizony az volt a gond, hogy a LAn meg Wireless drivere nem volt felrakva
2013. jún. 26. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!