Melyik böngésző jobb? A Google vagy az Internet Explorer 10?
Google Chrome:
- Pazarolja az erőforrásokat. Folyamatosan terheli a processzort, régebbi gépen baromi lassú. Elindít egy rakás félig-meddig különálló folyamatot, amelyek mindegyike zabálja a RAM-ot. Megnyitom az Index címlapját, és máris fég GByte-nál járunk...
- Folyamatosan kommunikál a Google szervereivel. Szerintem még azt is jelenti a Google-nak, ha elfingom magam...
Internet Explorer 10: személyes tapasztalatom nincs vele, nem ismerem. De sok jót nem hallottam róla. Régebben az Internet Explorer-el főleg biztonsági problémák voltak (kivéve azon felmérések szerint, amiket a Microsoft rendelt meg :) ).
Én személy szerint az Opera 11.50-es verzióját javasolnám.
Baromi gyors, biztonságos, és viszonylag kevés RAM-ot eszik. Nem omlik össze, nincsenek benne fura bugok. Jelenleg is ezt használom, idáig még nem volt vele problémám.
Az IE 10 már sokall jobb mint a régebbiek..
Nekem nincs vele gondom mikor abba vagyok.. Chromet viszont rühelem,hogy betud lassulni..Akkor inkább IE,de sűrűbben firefoxt használóm vagy operát..
Opera..na ne vicceljünk már...
Az opera kernele egy rakás sz.r
Chrome hamar betud lassulni ha takaritod ha nem.Egyik valaszolo jol is irta le milyen a chrome..
Opera lehet nem a legjobb megint csak,de annyira nem katasztrofa.Gep fuggo,hogy megy.
ie10 viszont nem veszes mint a 9es se,csak regen igen rosszak voltak es akkot azt hiszik egyesek most sincs maskep:) Pedig valtozot...Mindenkinek az a jo amit megszokot.Donsd el kerdezo neked melyik megy jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!