Miért van, hogy az Internet Explorer elindula Mozilla Firefox vagy más böngésző nem?
Figyelt kérdés
Hiába töröltem le az összeset és telepítettem frisset, nem akar működni, csak homokórázik és végül leáll. Mi a baj? Beállítás vagy ennél komolyabb?2012. nov. 5. 21:03
1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám! Százszor letöröltem már a Firefoxot, és telepítettem új verziót, de semmi! Meg akarom nyitni és nekem is csak tölt, tölt de nem nyitja meg! De nem tudom, mi lehet a baj!
2/2 anonim válasza:
Helló!
Lehet, hogy az említett vírus van a gépeteken. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__39..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!