Most akkor az egér romlott el vagy más baj van?
Figyelt kérdés
Tegnap még teljesen jól működött a laser-es egerem. Ma bekapcsoltam a gépet és megörült.. ha megnyitom start menüt úgy érzékeli hogy rákattintottam pár programra és megnyitja őket többször is. Holott kattintani sem kattintottam és az kurzor sem mozgott sehova. De ugyanezt csinálja az asztalon lévő fájlokkal is. Mi lehet a baja? Javítható? Egyébként másik egérrel nagyjából megfelelően működik.2013. jún. 26. 11:53
1/3 kardashydraxon válasza:
Az egér baja nem a gépnek.
Szinte biztos javítható! De ha az egered elromlik akkor javításnak nincs nagyon értelme (garancia kivétel)
2/3 A kérdező kommentje:
Most meg visszacsatlakoztattam a "rosszat" és megint semmi baja.. :D keresem a garanciajegyét .. de persze hogy megvan a fülesé is a wifié .. stbstb csak az egérét nem találom. De csak meglesz.. xD
2013. jún. 26. 11:56
3/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk másik alátétet is raktam most alá..
2013. jún. 26. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!