Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » (ELÉG SŰRGŐS) Egy kezdő home...

(ELÉG SŰRGŐS) Egy kezdő home stúdióhoz ez jó?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 25. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:

A studio alatt mit értesz?

Mikre szeretnéd használni?

2013. jún. 25. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Felvenni a saját dalomat.(zongora, cselló, klarinét.) Tudom, elég furcsa kombináció. Majd fölrakni youtube-ra
2013. jún. 25. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, ez így elég fura...

De erre a célra szerintem elég lesz :D

Viszont, ha van már valami komolyabb hangszóród, akkor hagyd meg a Focusrite 2i2-t és vegyél direkt hangszer felvételére készített mikrofont :D

2013. jún. 25. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Van 1 db audio technica at2020-as om (az a baj hogy usb-s). Most mi legyen?
2013. jún. 25. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem az egész csomagot vedd :/

De olcsóbban kijöttél volna (sokkal-sokkal), ha nem USB-s lenne, mert azt nem fogod kihasználni rendesen, míg egy egyszerű 6.3-as jackes mikrofonnal ez is menne

2013. jún. 25. 23:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, ezt már egy páran mondták, hogy elhamarkodott döntés volt.. De hát mit lehet tenni? Eladjam az at2020-asomat? lenne rá vevő? nameg az a másik fele hogy örülök ha a 2 harmadáért sikerül megszabadulnom tőle xd
2013. jún. 26. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez attól is függhet, hogy mennyit használtad :D
2013. jún. 26. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!