Xubuntu. Kezdő vagyok, lenne pár kérdésem. Hogyan kell?
Skypet szeretném feltelepíteni,de nem tudom,hogyan is kell.Valaki segítene?
És szeretném kérdezzni még,hogy melyik a legjobb zene lejátszó rá? Valami képlopó avagy képrőzgitő program? (Windowson fastone capturet használóm,az bevált)
Köszi
És még valami..hogyan lehet beállítani,vagy pontosan hol,hogy ne legyen kissé nagy betűk a firefoxban? Mert nagyobbak a betűk mint a windowson és elég fura..
Illetve kilehet kapcsolni,hogy fent ablakszegény eltünjőn? Firefoxban kikapcsoltam a menüsort,de még van itt egy ablakszegény amire írva van hogy xubuntu-mozilla firefox..Remélem érthető :D
terminálban:
ha így nem megy, akkor
innen letöltöd a neked megfelelő telepítőt, és csak duplaklikk és kész.
zenelejátszásra én vlc-t használok az is terminálban:
sudo apt-get install vlc
Zenelejatszasra a Rhythmboxot ajanlom. Nyisd meg a terminalt es sorrendben ezeket a parancsokat ird be:
sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/rhythmbox
sudo apt-get update
sudo apt-get install rhythmbox
Ha viszont van Ubuntu Software Centered, akkor csak siman keress ra es telepitsd.
Köszönöm a válaszokat.
Valahogy ez a terminál dolognem erősségem,pedig jó lenne ha menne :D
Talán valami még kellene? Beírom terminálba a parancsot,aztán kéri a jelszot,beírom,enter.Erre ezt dobja:
Csomaglisták olvasása... Hiba!
E: A(z) 56. sor hibás a(z) /etc/apt/sources.list forráslistában (dist feldolgozás)
E: A források listája olvashatatlan.
E: A csomaglisták vagy az állapotfájl nem dolgozhatók fel vagy nem nyithatók meg.
Mit ronthatok el?
Siman csak probald meg akkor telepiteni ezzel a paranccsal akkor:
sudo apt-get install rhythmbox
Helló!
Synaptic csomagkezelőt ajánlanám.Az ubuntu szoftverközpontban nem bízok annyira.Terminal meg elég kérdéses(nehézkes főleg kezdőnek).Ubuntu szoftverközpontból telepítes a synaptic-ot és ha van rá mód a többit meg onnan.Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!