Kolonicsev Petra kérdése:
Van otthoni informatika oktatás?
Figyelt kérdés
Számítástechnikát szeretnék tanulni, de nincs pénzem drága tanfolyamra, inkább egyedileg oldanám meg. Egy olyan tanárt keresnék aki akár házhoz is jönne, és valóban ért is hozzá, nem csak tanárnak érzi magát mert nincs kidobni való pénzem és a megszerzett tudásommal kezdeni is szeretnék valamit. Tud valaki segíteni? Van ilyen megoldás, és kb. mibe kerülhet?2013. jún. 24. 15:16
1/4 anonim válasza:
és konkrétabban mit is szeretnél tanulni? ECDL-ezni ,vagy szervert hostolni?
2/4 anonim válasza:
Szerintem tök felesleges fizetned ilyenért. Ha van baráti körödben olyan aki ért hozzá biztos szívesen elvállalja ingyen. Én is az egyik barátomat neten keresztül, Team Viewer, és VirtualBox segítségével tanítottam meg Linux rendszerfelügyeletre, és az ethernet hálózatok működésére.
3/4 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen komolyan szeretnék informatikával foglalkozni, nem csak alap szinten. Azért bizonyos szinten értek hozzá, de nagyon szeretnék rendszergazdai feladatokat ellátni majd egyszer. És ezt a folyamatot szeretném felépíteni. Azért nem akarok ismerőst, mert az elfogult, és én is gátlásos lennék ha úgy érzem hülye kérdést teszek fel esetleg. Aki pénz kap érte annak meg az a dolga h válaszoljon. A TeamViewer-en oktatás nem jó, mert nem közvetlen, nincs ott az illető mellettem, stb, nem személyes. Egyedi tanárt szeretnék aki kijön és végig tanít, és olcsóbb mint egy szervezett tanfolyam.
2013. jún. 24. 16:40
4/4 anonim válasza:
Szia, én tudok neked javasolni valakit ha független tanárt keresel. Az internetes oldala: [link] Kérj tőle ajánlatot. Tudomásom szerint ki is megy de kérdezz rá. Az ajánlatkérés nem kerül semmibe. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!