Hogyan tudnám felgyorsítani 6 éve működő gépemet?
Nagyon lassú a gép, lassan tölti be a netet, a játékok amik 2 éve nem akadtak, már akadnak (nagyon).
2 napja takarítottam ki az egész gépet, és újra is telepítettem, de nem lett gyorsabb.
Mit lehet vele csinálni?
Igen a weboldal megnyitása lassú, és sokszor már egy jobb egérgomb nyomástól is befagy. (IE 7,8; Google Chrome, Mozilla Firefox-al is.)
A Prototype is 2 éve akadásmentesen ment (800x600-ban, minden lowon)
Most meg meg is áll, és néha a fal is eltűnik. (640x480, minden lowon.)
"1gb ram < 2gb ram"
Na igen, de ha csak ez lenne a gond, akkor max. swappelne neki a winchi folyamatosan. Amúgy XP-nek meg egy böngészőnek elég az 1GB.
Mit jelent az, hogy swappol?
Amúgy a Hard Disk Sentinel több, mint 1000 napot ír.
Azt jelenti, hogy elfogy a ram-od, így a gép kénytelen a jóval lassabb hdd-t igénybe venni, ezért is akadhatnak meg a dolgok.
De tudsz csinálni sok mindent. A feleslegesen terhelő alkalmazásokat leállítani, a gépet kitakarítani a sok szeméttől, a böngészőben nem 10 lapot megnyitni egyszerre.
Hogy a játékok régebben jobban mentek, az egy másik történet, de ez a gép nem is arra való. Esetleg másik vga drivert érdemes kipróbálni.
Használtan 1gb ramot elég olcsón kapsz egyébként.
Soha nincs 2 lapnál több ablak nyitva, és mindent megcsináltam, amit írtál, de mint mondtam, nem költök erre.
Nem játékra való?
2 éve azért elég szépen vitte a Hom,efrontot is, pedig csak 1GB RAM van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!