Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ír folyamatosan -s-...

Miért ír folyamatosan -s- betűket a gépem?

Figyelt kérdés
Lefuttattam vírus keresést mindent, de nem oldódott meg a probléma. Ha szöveget írok magától s betűket ír benne,sőt ha egy üres mezőbe lépek pl. ahova a webcímet kell beírni magától beír 100 darab s betűt. Mit tudnék csinálni? Kérlek segítsetek, mert megőrülök!
2013. jún. 22. 00:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ne egyél a billentyűzet fölött....

vegyél egy újat.

2013. jún. 22. 00:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Laptopról van szó,nem PC..
2013. jún. 22. 00:54
 3/13 anonim ***** válasza:

És? a laptopba sem szabad beleenni.

Vagy porcica van benne és attól akad.

Egyszerá kdieríteni amúgy, hogy vírus-e, vagy billentyűet hiba.

CSökkentett módban indítod el a windowstés ha ott is csinálja, akkor billentyűzethiba.

Veszel egy újat bele és kész.

2013. jún. 22. 01:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a billentyűzet fölött enni...
2013. jún. 22. 01:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Mondom akkor porcica. vagy csak por. el tudja tömni sajnos.

Egyébként működő megoldás lehet ha veszel 1500ft kb egy ilyen sűrített levegős spray és azzal alá fújsz. Hátha elmoccan benne ami nyomja.

Vagy olcsóbb, ha kiviszed egy MOL kúthoz, ott az autó fújó kompresszorral is megtolhatod :D

2013. jún. 22. 01:14
 6/13 A kérdező kommentje:
A baj csak az hogy két napja még semmi baja sem volt,pedig azóta nem csináltam vele semmit.
2013. jún. 22. 01:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Jó, de ha belemegy valami kis maszat, akármi tényleg, amúgy van amelyik egy kis porcicától eltömődik, akkor nincs baja míg oda nem moccan, ahol a piezo van.

Aztán ha odaért marha nehezen megy el onnan.

Ha meg a sűrített levegőtől nem lesz jobb, akkor mondom venni kell újat.

(HA már megbizonyosodtál arról is, hogy csökkentett módban is cisnálja)

Ebay-en pár ezerért lehet kapni általában minden laptophoz, kivétel a spéciekhez, mint apple, dell. az vagy 15ezer.

2013. jún. 22. 01:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó ment a zöld kéz, köszönöm szépen. Csökkentett módban is írta tovább, kiszedtem a billentyűzete, két szöszmösz volt benne, nem tudom honnét, de kiszedtem,és megoldódott a probléma. Köszönöm :)
2013. jún. 22. 01:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Sajnoss mégsem.. írja tovább...
2013. jún. 22. 01:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Na örülök, hogy sikerült.

A kiszedegetéssel vigyázz ha újra ilyen problémád lenne, mert könnyen elpattanhat a kis műanyag fülecske, és akkor mindig ki fog esni a bötűd.

Pont ma volt egy ilyen kérdés, hogy lehet e javítani. :D

2013. jún. 22. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!