A merevlemez c meghajtója folyamatosan telik miért van ez mit tehetek?
Töltsd le ezt, telepítsd aztán ment a "Tisztítás futtatása" opcióra, úgy hogy be van zárva minden.
Nem írtam ugyan, de a rendszer-visszaállítási pont kikapcsolásának azért meg van a veszélye..ha valami gond van nem tudod visszaállítani egy olyan pontba a géped, amikor még működött. Szóval muszáj lesz újrarakni. Mondjuk nekem is ki van kapcsolva, de ezt rád bízom.
Van a Windows7-nek egy olyan könyvtára, hogy WinSxS. Ennek érdemes megnézni a méretét. Ez folyton csak gyarapodik, soha nem csökken. Olvasgattam fórumokon; nekem az jött le, hogy más sem talált megoldást ennek a csökkentésére. Tettem egy próbát, hogy mi lenne, ha törlök belőle fájlokat (természetesen úgy, hogy nem Windows alatt vagyok). A legközelebbi indításkor már nem tudott betöltődni a Windows. Újratelepítés lett a vége. Mondjuk ez eleve be volt tervezve - nem tragédiaként éltem meg.
A rendszerfigyelés nekem is ki van kapcsolva, tehát az nem gyarapíthatja.
Szerintem el kell fogadni, hogy a Windows az ilyen: nincs az a partíció, amit előbb-utóbb meg ne töltene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!