Az ilyen játékokat semmivel sem lehet elindítani?
Van egy számomra nagyon kedves játék, kiskoromban nagyon imádtam (akkor windows 98-unk volt)
Most újra megtaláltam (nem CD), de windows 7-em van.
Feltelepítettem a Dos Box-ot, megpróbáltam elindítani, de nem megy, mert azt írja, hogy "This is a windows 95..." valami application vagy mi.
Az ilyeneket már ténylegesen smemivel sem lehet elindítani? Láttam youtube-n, hogy valaki elindította dos box-al, nekem meg ezt írta ki. Ilyenkor nem lehet semmit sem csinálni?
(kompatibilitást próbáltam állítani, semmi haszna. ha megnyitom a játékot baromi elmosott a kép, meg nem mozog normál sebességen, annak ellenére, hogy semmit sme látni benne a rossz képtől, szóval ez nem használ)
(ha valakinek szükséges, leírom akkor a játék nevét is ha kéri)
Azt jelenti, hogy a játékot Win95 alá írták. Elvileg mennie kéne 98-as benzi... emulált OS alatt is.
Ezt nézted már?
http://www.youtube.com/watch?v=zFOy-M5v0rI
G.
Nem application, hanem:
"This is a windows 95 executable."
Láttam, valaki elindította DosBox-al de nem tudom, hogy. Ennek a játéknak jobban elterjedt a PS1 változata, de ugye playstation 1-em nekem nincs, gondolom sz.gépre hiába töltöm le netről.
De nem rossz ötlet, ha van ps1-ben! Töltsd ezt le. kattints oda, ha van Utorrented,hogy Get this torrent. Ha ez megvan letöltötte, akkor kattints arra,hogy ePSXe.exe. Kifog adni a bal felső sarokban egy kék négyzetet. Kattints oda,hogy Config azonbelül bios és ezt: bios\PSX - SCPH1001.BIN, és oda,hogy OK. Utána Congfig azonbelül Video : Pete's D3D Driver 1.58 ezt válaszd ki. Ha megvan akkor OK-ra kattints, utána File, azon belül RUN ISO. Lépj ki az emulátorból, ha ez megvan. Menj az Utorrentbe, és keresd meg amit letöltöttél. Csinálj az asztalon 1 ePSXe nevű mappát. Ha ez megvan akkor húzd bele az üres mappát ide:
C:/Program files. (Többi mappa közé) utána menj az utorrentbe vissza, és ha van winrar-od akkor kibontás, angolul exctract to (kibontás ide) és keresd meg az ÜRES ePSXe mappát, bont ki belé a fileokat. Ha megvan akkor a mappából az ePSXe.exe-re kattintva a jobb egérgombbal a következő következik: Küldés >>>Asztali parancsikon. Ezután lesz az asztalodon egy ilyen ePSXe.exe nevű parancsikon. Kattints rá a File-re, RUN ISO-ra és keresd meg azt a mappát,ahová kibontottad az ePSXe-t. kell ott olyan mappáknak szerepelnie,hogy : bios,memcards,docs,plugins,cheats stb(.)... Ha megvan akkor töltsd le azt a játékot amit akarsz de PS1-re vagy ps2-re ISO néven. Ha még nincs fent a gépeden a POWER ISO akkor töltsd le. Telepítés közben, úgy állítsd be,hogy minden formátumot támogasson. Ha megvan, utána leszedted az ISO pS1 játékot akkor kapsz egy olyat majd,hogy (elfelejtettem a játék nevét amit írtál) tehát kapsz egy olyat,hogy : __________.bin vagy, __________.iso vagy, __________.cue. Ha valamelyiket megtalálod benne, akkor jó amit letöltöttél. De kihagytam az ___________.IMG file-t, az is jó. Tehát a file-t belehúzod az ePSXe-be,úgy,hogy file>>> Run ISO, és oda. De csak akkor ha ottvan az a docs,memcards,stb...(.) ezután elindítod az emulátorban a játékot és megy is. Ezután be lehet állítani,hogy milyen sebességgel menjen a játék az FPS limit-nél. Remélem tudtam segíteni! De lehet,hogy elég lett volna ha csak annyit írok,hogy töltsd le az emulátort? xDD Bocsi nem engedi belinkelni elküldöm, privátban,hogy mit kell letölteni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!