Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Annak aki animációt készít:...

Annak aki animációt készít: ti ha neki fogtok egyszer egy animáció készítésnek, lassan, egy nap alatt hány másodpercig juttok el?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

(Előző válaszoló vagyok)

Bevallom, nálam is rövidke 2D-s animációk elkészítése lenne a cél, csak hát a technikai hiányosságok és a tapasztalathiány visszafognak. Jó tíz évvel ezelőtt kísérleteztem a PowerPoint-tal, abból született pár érdekes eredmény, de a mostani céljaimhoz az sem lenne jó.

Így tértem át a 3D-re, de mint írtam, a technika megint közbeszólt. Van egy pillanatnyilag 7 és fél perces próbaanimációm, amit szeptember óta készítek, de még bőven nincs kész, nemrég meg egy 1-2 percesbe is belefogtam, azt legalább bírja a gépem, de olyan effektek meg modellek kellenek bele, hogy csak fogom a fejem, hogy fogom ezt megcsinálni.

Hát, türelem az mindenképp kell, ez volna itt a lényeg. Plusz, tényleg jó érzés alkotni valamit. Néha viszont éppen hogy a türelmetlenség ad erőt: annyira várom már, hogy mások mit fognak szólni a kész "termékhez", hogy ez löketet ad, hogy gyorsabban dolgozzak. :)

2013. jún. 23. 19:56
 12/13 A kérdező kommentje:

"Néha viszont éppen hogy a türelmetlenség ad erőt: annyira várom már, hogy mások mit fognak szólni a kész "termékhez""

én a rajzolással vagyok igy(papirra). ami sokkal rövidebb, sokszor úgy éreztem, hogy durván csak azért rajzolok, hogy mutathassak valamit másoknak:)) meg hogy ez gátol is a kivitelezés teljességében:D

bár mindig úgy tartom, hogy mindenki azt csinálja ami neki való, amit érez:-? Sok sikert neked hozzá, kemény meló lehet:)!

2013. jún. 23. 23:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Kösz, és neked is a te projektjeidhez. Tényleg tud kemény lenni, de legalább leköt és a bonyolultabb problémák megoldása is megdolgoztatja az agyam. ;)

Mellesleg néha ha rajzolok, rám is jellemző ez a megközelítés, hogy "csak jöjjön át a lényeg, a külcsín kevésbé fontos".

2013. jún. 23. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!