Mi az hogy iphone?

Figyelt kérdés
tudom hogy hasonló mint a telefon , de azt mondják hogy az nem telefon hanem Iphone, akkor az mivel másabb mint egy rendes telefon ?
2013. jún. 17. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Az iphone az apple saját márkája, vagyis azt a telefont jelöli amit az apple gyárt.

minden iphone telefon, de nem minden telefon iphone.

Nem tudom mit értesz rendes telefon alatt. Nyilván nincs rajta tárcsázó, meg nem vezetékes. Az iphone az egyik a sok okostelefon közül.

2013. jún. 17. 16:00
 2/7 karakter222 válasza:
Az ugyanúgy telefon,a nevében is benne van
2013. jún. 17. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
De az is csak egy telefon mint a többi. Az angol nevében is benne van, Csak jól hangzik az, hogy "több mint telefon"
2013. jún. 17. 16:01
 4/7 A kérdező kommentje:

angolul sajnos nem tudok .

de akkor ez ezek szerint jó telefon , érdemes ilyet venni ?

2013. jún. 17. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Túlárazott, mert divattelefon ha olcsóbb lenne akkor megérné, de ennyi pénzért van jobb.
2013. jún. 17. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem éri meg. Túlárazott divattelefon.
2013. jún. 17. 16:10
 7/7 anonim válasza:
A felhasználói élményért megéri.Ha nem azért veszed h menőzz,akkor vedd meg. Mert tényleg egy élmény használni.
2013. jún. 18. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!