Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri-e Clone telefont venni?

Megéri-e Clone telefont venni?

Figyelt kérdés

Egyértelmű a kérdés, olyanoktól várok választ, akik ilyen telefonokkal rendelkeznek.

Mennyiben tér el az eredetitől?

Köszönöm

2013. jún. 17. 01:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Nem!

Az ilyen kínai vackokat kerülni kell, fényévekre vannak az eredetitől.

2013. jún. 17. 01:49
 2/25 A kérdező kommentje:

köszönöm. És honnan tudom megállapítani, hogy melyik az eredeti, és melyik nem?

Egyáltalán nem értek a telefonokhoz, és nem szeretném, hogy átverjenek. Új telefont nem tudok megfizetni...Viszont nagyon vágyok egy apple termékre. Teljesen meg lettem fertőzve...

20/L

2013. jún. 17. 02:06
 3/25 anonim ***** válasza:
Ha túl olcsó az már gyanús, de ha megnézel egy eredetit, akkor is ki fogod tudni szúrni a másolatokat.
2013. jún. 17. 02:25
 4/25 anonim ***** válasza:
Nekem kínai mobilom van.Igaz ez nem klón,de nagyon jól működik.36 ezer volt és igazi csúcsgép.4 magos proci 1 giga ram 4.5-ös qHD kjelző.Mindenki azt hiszi,hogy valami drága mobil :D
2013. jún. 17. 10:19
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy nehogy azt hidd,hogy az apple annyira jó.Csak a marketing.Az iphone le van maradva rendesen a legújabb Androidos mobilok mögött.Volt nálam iphone is pár napig.Hidd el soha többet nem kéne!Inkább a mostani kínai Technology Happy Life W100 a 4.2-es droiddal.
2013. jún. 17. 10:20
 6/25 anonim ***** válasza:
56%
Ne halgass rá...nekünk van samsung s4 note 2 és nekem iphone 5...tesómé az s4 jó meg minden de ahogy reklámozzak az kamu :D..note 2 azért van asszonynak mert sorozatozik rajta munkahelyen (laptopot nem lehet be vinni) iphone 5 mindentől jobb hidd el..akik fikazzak én is így voltam annak nem volt...és az h kezelte meg nézegette meg hogy használja az teljesen más,par nap alatt ra josz hogy az apple az nem marketing ha nem a legjobb :D
2013. jún. 18. 01:33
 7/25 anonim ***** válasza:
Szerintem te valami 20 éves segédmunkás vagy aki csak szeretne ilyet.Az iphone az sz*r.Értem?
2013. jún. 18. 01:39
 8/25 anonim ***** válasza:
47%
Mert nincs pénzed meg venni :D mindig is sajnáltam a te fajtádat :S
2013. jún. 18. 02:45
 9/25 Picilàny (1986) válasza:
Na akkor most engem is kiabálj le mert nekünk is van iphone 5 és Samsung S4,és a Iphone mindenbe jobb és igaza van ne a reklámot nézd meg mit mondanak ha nem vegyél.Szo szerint bele szeretsz nem hiába ennyi :D de nem is baj mert az ilyenek akik csak írogatnak de lízinges ház meg kocsi van az le hordja azt aki meg mondja az igazat:D
2013. jún. 18. 02:51
 10/25 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom hogy jjuuuuj gazdag vagyok de ezeket meg veszem.....

Adooom a stílusod Picike :P

amúgy 24 vagyok és huuu apámnál dolgozok..jjuuuujj a kis elkényeztetett,irigy majom vagy kedves ANDROIDOS :D :D

2013. jún. 18. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!