Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kindle paperwhite másnak is...

Kindle paperwhite másnak is villan lapozásnál?

Figyelt kérdés

Egy hetes a kis könyvem, nagyon szeretem :) de nem tudom, hogy ez normális működésnek számít-e, hogy mikor lapozok egy pillanatra besötétedik, villan. Amikor meg alvó módból ébresztem fel egy pár másodperc kell, hogy bejöjjön a reklám után amit olvasok. Ez másnál is így van? és az számít, hogy milyen formátumban van fent a könyv? Vagy mindet ugyanúgy jeleníti meg?

Köszönöm a segítséget!

2013. jún. 16. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen, de pont a múlt héten néztem ilyet, és nem csinálta azt amit mondtál, nem tudom melyik model volt, de nem hiszem, hogy ez természetes...
2013. jún. 16. 23:55
 2/9 A kérdező kommentje:
A készülék kindle paperwhite. Lapozok és egy pillanatra átmegy negatívba, tehát a fehér háttér-fekete betűk egy villanásra fekete háttér fehér-betűre vált. De tényleg csak egy villanás. Szóval akinek van ilyen paperwhite készüléke, csinál ilyet? Sajnos nincs a közelben üzlet ahol ilyet árulnak, hogy meg tudjam nézni.
2013. jún. 17. 00:33
 3/9 anonim válasza:
Valószínűleg be van állítva, hogy minden lapozásnál frissítsen. Settings - Reading Options - Page Refresh - állítsd át Off-ra, így csak minden tizedik, vagy nem is tudom hányadik lapozásnál fog villanni.
2013. júl. 4. 21:27
 4/9 anonim válasza:
De ha kikapcsolod az álladó frissítést, akkor szellemképesedik(het) minden harmadik oldal (minden negyedik frissít csak.)
2013. júl. 14. 20:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeket! Próbálgatom így is-úgy is :) Egyébként ki van kapcsolva a frissítés. Ezek szerint néha kapcsoljam be? Mármint, hogy azért frissítsen is?

A legújabb jelenség, hogy az egyik könyv amit épp olvasok, számolja vissza az időt. Nagyon jó, attól függ milyen gyorsan olvasok :)

Most nem is tudom, hogy villan-e vagy csak megszoktam .....

2013. júl. 14. 22:32
 6/9 anonim válasza:
Nem kell időnként bekapcsold, mert ha ki van kapcsolva, bizonyos oldal után úgyis frissíti. A szellemképesedés szerintem elhanyagolható, engem egyáltalán nem zavar. Amúgy én azt szeretem, amikor azt mutatja, mennyi idő alatt érsz az adott fejezet végére. Bár ez nem minden könyvnél elérhető. Nyomogasd azt a részt ott alul, és akkor váltogatja, hogy mit mutat éppen - a helyet a könyvben, vagy hogy mennyi idő van a fejezet-könyv végéig.
2013. júl. 16. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Hello, nekem is villan, de egyáltalán nem zavar, én ezért nem állítom át a frissítést.

Más: a reklámoktól nekem teljesen sikerült megszabadulnom:

Settings/Device options/Personalize your Kindle/Recommended content OFF-ra állítva.

2013. aug. 19. 21:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeket!

A reklámok egyáltalán nem zavarnak, sőt néha még utána is nézek egy-egy könyvnek mert pl. érdekes a borítója :P

Azóta a villanással is teljesen megbarátkoztam.

Nagyon szeretem ezt a fajta "könyv" olvasást, örülök, hogy beruháztam rá, egy valami viszont zavar, borzasztóan, nem tudom, hogy ez el fog-e múlni.... én mindig emlékszem a könyvek borítójára, méretére és, hogy hová tettem...... most meg néha azt sem tudom, hogy olvastam-e vagy csak akartam..... sőt könyvesboltba egyenesen rácsodálkozom egy-egy könyvre, hogy jééé így néz ki???? Na ez "zavar", olyan hiányérzetem van, néha azt érzem, hogy olvastam is, meg nem is. :D Na de ez legyen a legnagyobb bajom! :D

2013. szept. 19. 14:59
 9/9 A kérdező kommentje:
'n' könyvesboltbaN :D
2013. szept. 19. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!