Kindle paperwhite másnak is villan lapozásnál?
Egy hetes a kis könyvem, nagyon szeretem :) de nem tudom, hogy ez normális működésnek számít-e, hogy mikor lapozok egy pillanatra besötétedik, villan. Amikor meg alvó módból ébresztem fel egy pár másodperc kell, hogy bejöjjön a reklám után amit olvasok. Ez másnál is így van? és az számít, hogy milyen formátumban van fent a könyv? Vagy mindet ugyanúgy jeleníti meg?
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a segítségeket! Próbálgatom így is-úgy is :) Egyébként ki van kapcsolva a frissítés. Ezek szerint néha kapcsoljam be? Mármint, hogy azért frissítsen is?
A legújabb jelenség, hogy az egyik könyv amit épp olvasok, számolja vissza az időt. Nagyon jó, attól függ milyen gyorsan olvasok :)
Most nem is tudom, hogy villan-e vagy csak megszoktam .....
Hello, nekem is villan, de egyáltalán nem zavar, én ezért nem állítom át a frissítést.
Más: a reklámoktól nekem teljesen sikerült megszabadulnom:
Settings/Device options/Personalize your Kindle/Recommended content OFF-ra állítva.
Köszönöm a segítségeket!
A reklámok egyáltalán nem zavarnak, sőt néha még utána is nézek egy-egy könyvnek mert pl. érdekes a borítója :P
Azóta a villanással is teljesen megbarátkoztam.
Nagyon szeretem ezt a fajta "könyv" olvasást, örülök, hogy beruháztam rá, egy valami viszont zavar, borzasztóan, nem tudom, hogy ez el fog-e múlni.... én mindig emlékszem a könyvek borítójára, méretére és, hogy hová tettem...... most meg néha azt sem tudom, hogy olvastam-e vagy csak akartam..... sőt könyvesboltba egyenesen rácsodálkozom egy-egy könyvre, hogy jééé így néz ki???? Na ez "zavar", olyan hiányérzetem van, néha azt érzem, hogy olvastam is, meg nem is. :D Na de ez legyen a legnagyobb bajom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!