Hol találom a kindle paperwhite készüléken a rámásolt könyveket?
Figyelt kérdés
Mikor a számítógéppel van kapcsolatban az e-book, akkor látom, hogy átmásoltam a könyvet, de ha lecsatlakoztatom róla akkor nem találom a készüléken.
Átmásoltam 5 könyvet, ebből 2 doc formátumban van, ez a 2 eltűnt, de a többi ott van. Hová tűnt a doc formátum?
2013. jún. 10. 09:03
1/6 anonim válasza:
Doc-ot nem nyit meg. Használj Calibret és konvertáld át más formátumba (előbb azt hiszem jó, ha a docot lemented rtf-be és abból konvertálsz), vagy ha van wifi, akkor küldd el a kindle email címére és a tárgyba írd be, hogy Convert.
2/6 A kérdező kommentje:
Ahová eddig eljutottam: regisztráltam magam az amazon oldalán.
Amit írtál biztos borzasztóan hasznos, csak én egy informatikai analfabéta vagyok.
1., nem tudom mi az aq calibret
2., nem tudom hogyan mentsek rtf-be
3., wifi van, de nem tudom milyen kindle mail címre gondolsz, :D
Segítenél? Megköszönném.
2013. jún. 10. 12:37
3/6 A kérdező kommentje:
Nagy igyekezetemben sikerült egy átkonvertáló oldalt találnom. És a wifin való küldés is megy, sikerült mind a két könyvet átvarázsolnom az olvasómra. Viszont most meg ott akadtam el, hogy hogy tudok könyvtárt készíteni az olvasón?
2013. jún. 10. 14:11
4/6 A kérdező kommentje:
:D kész vagyok a könyvtárral is :D
2013. jún. 10. 14:17
5/6 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült! A Calibre az egy program, ingyenesen át tudod konvertálni vele a fájlokat, és el is tudod küldeni vele a Kindlire. Az amazonos email címed pedig az amazon oldalán, a Manage My Kindle menüpont alatt van (ha regisztrálva van az olvasód).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, már teljesen képben vagyok :D
2013. jún. 16. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!