Miért nem ad ki hangot a gitárom, ha a gépre kötöm?
Rákötöttem a gitáromat a számítógépemre, de nem ad ki semmilyen hangot, miért van ez?
Letöltöttem a guitar rig 5 programot beállítottam vele valami hangzást is, de semmi hangja nincs a gitárnak.
Ha jól tudom előtte fel kell rakni valami asio programot, de nem engedi, mert azt kéri csatlakoztassak valami USB-t rá.
Itt van pár kép nézzétek meg:
Egyszerűen nem értem mi a baj.
Átállítottam a bemeneti jelet is a gitár kábelre, de így se jó, rátettem az alapértelmezettet a másik kábelre is akkor sem volt jó.
Egyébként a webkamerám mikrofonként (tehát bemeneti jelként is működik) ez bezavarhat?
Ja és úgy szeretném megoldani, hogy a webkamerám mikrofonja működjön a gitár bemeneti jelétől függetlenül.
A képek nem jönnek be.
Én megpróbálnám inaktív webkamerával. A kérdésedre ("bezavarhat?") is választ kapnál, ha kipróbálnád így. :)
Egyébként a Windows-ban a hang eszközöknél a felvételi eszközt át kéne állítani a gitárra (az aljzatra, amibe dugtad, linein vagy mic).
Ha tudnál olvasni akkor nem írnál olyat, amit már csináltam.
"Átállítottam a bemeneti jelet is a gitár kábelre, de így se jó, rátettem az alapértelmezettet a másik kábelre is akkor sem volt jó. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!