Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy olyan videókártyát keresek...

Egy olyan videókártyát keresek amely 32 bites, maximum 1024x768-as felbontású, DDR1. Amelyen fut a Star Wars Knights of the Old Republic 2 játék is. Kerestem de nem találtam, tudnátok mondani ilyet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor integrált GPU-val nyomulsz...annál kb minden jobb. A proci Intel, azt gondoltam, más nem is lehetne...Az Intel viszont ebbe a foglalatba is számos modellt adott ki anno, az alaplap CPU support listája szerint is a csigalassú Celeron 1,7GHz-től az akkori erőmű és kazán P4 HT 3,4GHz-ig támogat mindent.

Amúgy a fentebb linkelt Radeon 9600 is jó lenne neked és megúsznád 2k körüli összegből (erre a régi gépre amúgy sem érdemes sokat költeni), de maximum egy ilyen kaliberű kártyát tennék bele:

[link]

2013. jún. 16. 11:51
 12/12 A kérdező kommentje:
értem,és kösz a gyors válaszokat.
2013. jún. 16. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!