Egy olyan videókártyát keresek amely 32 bites, maximum 1024x768-as felbontású, DDR1. Amelyen fut a Star Wars Knights of the Old Republic 2 játék is. Kerestem de nem találtam, tudnátok mondani ilyet?
Miért ilyet keresel?
Milyen az alaplapod? Monitorod? Lehet hogy jobb VGA is mehet oda, nem csak egy ilyen kőkörszaki cuccos...
32 bites?! Maximum 1024x768 felbontást támogat?! Omg!
Inkább azt írd meg, hogy milyen gépbe kellene és mennyit tud rászánni....gondolom AGP csatlakozós alaplapba kéne. A játékhoz minimum DX7-es videokártya kell, de ajánlottra DX9-t írnak. Én minimum valami Geforce 4 karit néznék, de jobb lenne valami Radeon 9550/9600 modell.
Például:
Egyébként a 32 bit videokártyáknál nem a CPU/oprendszer utasítás szóhossz szélességét jelenti, hanem a memória interfész szélességét, azaz semmi köze az előbb említetthez. Ezt 128 bit alá nem érdemes adni még régi kártyák esetén sem! Azért mert 1024x768-as a monitorod az nem kitétel, hogy a kártya csak maximum ennyit támogasson...az nem baj, ha a kártya támogat magasabb felbontást is. A DDR1-t azért írtad gondolom, mert a rendszer memóriáid (RAM) is DDR típusuak. Ennek sincs köze a videokártya dedikált memóriájához, tehát a kiszemelt kártya memóriája akár lehetne GDDR3 vagy GDDR5 is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!