ALCATEL OT 985?

Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy nekem egy samsung galaxy minim volt. Nemrég vettem egy alcatel ot 985-öt és nekem a minihez képest nagyon lassú. A játékok futnak ugyan úgy mint a minin, de mégis az egész menüje, mintha nem is androidos hanem symbianos lenne. Miért van ez? Esetleg egy room csere segítene?

2013. jún. 14. 13:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
de ez a Sony Xperia tipo semmivel sem jobb most olvasom nem tudom mit dobálózol össze vissza amikor semmi valóság alapja nincs a kommentnek.
2013. júl. 5. 19:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen mondatoknál (olcsó=fos) jutnak az ember eszèbe pont a Samsung (!) telefonjai. Galaxy Y, Gio, Ace. Ja bocs ezek nemhogy fosok, drágák is (használtan ugyanúgy). Ilyenkor èrdemel említèst megint az Xperia Miro pl. Teljesen használható.
2013. júl. 5. 19:46
 13/21 anonim ***** válasza:

a samsung abszolút nyertesen jön ki a versenyből mint legtöbbször.

[link]

[link]

2013. júl. 5. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:

miro: [link]

rúgjátok az öngólokat rendesen barátaim. xD

2013. júl. 5. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi ez??? Már megint egy 50.000es telefont hasonlítasz össze egy 30.000essel!!!
2013. júl. 5. 19:50
 16/21 anonim ***** válasza:
A Samsung Galaxy Ace-t hasonlítsd össze a Tipo-val. 5ször sárba tiporja. Ja ès olcsóbb is.
2013. júl. 5. 19:51
 17/21 anonim ***** válasza:
használtan csak 35 és ugyanolyan mintha új lenne garanciával... de már elmondtam ezt is
2013. júl. 5. 19:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Mièrt az Xperia Tipo használtan 35.000??? Használt telefont összehasonlítasz egy bolti árral. Annyit csináltál h leredukáltad a SGS Advance árát 35k-ra ès úgy veszed h egy kategóriában vannak. Ezt a baromságot. Akk azt mondom h Xperia Tipot használtan kapsz 18k-èrt ès olyan mintha ùj lenne, szóval best buy.

Mellesleg ha a Galaxy Mini-t 20ért árulják akk sanszos h az Advance-t 15ezerrel drágábban megkapod.

2013. júl. 5. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:

nyilván a használt árait nézem mert nem volt és nem is lesz boltból telefonom csak azért hogy legyen, amikor olcsóbban is hozzá lehet jutni. itt egy link pl: [link]

te nem akarod megérteni amit írok az a gond :D ha best buy akkor vegyél belőle sokat mit bánom én, nekem ez volt a véleményem. de ne kanyarodjunk el a témától, aki szart vesz az ne csodálkozzon hogy baj van vele, ismeretségi körömben is van alcatel ot-t használó és ő is bánja már hogy nem hallgatott rám. én ezt gondolom és kész. nem értem miért szégyen használt cuccot venni? kisebb lesz az egód vagy nem értem? a linkelt sony és ez a samsung is ugyanazon évben vannak kiadva, a sony gyengébb így olcsóbb is, a best buyt meg ár-érték arányba érdemes nézni, nem csak így vagy csak úgy.

2013. júl. 5. 20:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi? Ezzel semmi bajom. Nekem is használt a telefonom, amit vettem (Xperia Mini Pro), az èrdekes, hogy a Sony (Ericsson) ebbe a kategóriába valahogy vagy jobbat nyújt ugyanazon az áron, vagy olcsóbban ugyanazt(lásd. Galaxy Ace -Tipo. Èrtem h az ace règebbi, de vhogy mèg mindig forgalomba van ès azóta sem ment lejjebb az ára). A Sony semmivel sem gyengèbb, mint a Samsung, alsó ès közèpkategóriába elhúznak mellettük mint a fene (ok persze gondolom a telefonra értetted). Egyèbkènt előtte Galaxy S-em volt, 25èrt passzoltam el ès ugyanazèrt vettem egy Mini Pro-t, össze se lehet hasonlítani a kettőt, de használtan venni am fifikás, nagy szerencse, ha az ember helyileg talál egy ilyen jó ajánlatot, semmi bajom nincs vele am
2013. júl. 5. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!