Valaki adna nekem ezzel kapcsolatban SÜRGŐS tanácsot?
Figyelt kérdés
tegnap utolsó nap volt a suliba és egy osztálytársam a földhöz vágta az alcatel one touch 918-as telómat és csak a kijelzője törött el az érintőképernyő még müködik..ezt a telefont karaácsony előtt kaptam amikor akciós volt és igy csak 15000 fizettünk érte...de a javíttatása kerülne 25000-30000-be is tehát ennyiért azt mondják a szüleim válasszak inkább egy ujjat...bevittem egy helyi gsm üzletbe hogy ott nézzek magamnak használt telefont de ami még nagyjából nem volt rossz az a sony xperia mini pro illetve a samsung galaxy y volt de ezekse annyira tetszenek hogy elhoznám őket...jobb a régi ot telóm mint a sams.galaxy y vagy a sony mini pro??vegyek egyálétalán használt telefont???2013. jún. 14. 11:55
1/8 tazyo válasza:
ha a kijelző funkcionál, szerintem hagyd. használt telót egyébként sem vennék.
2/8 anonim válasza:
Ha ő vágta a földhöz, akkor miért neked kell fizetni a javítást?
Ha külföldről szerzel alkatrészt, akkor töredék áron is javítható (a garit ugyan bukod, de még mindig így az optimálisabb)
3/8 A kérdező kommentje:
nem én fizetem hanem ő de ő csak a telefon árát fizeti ki tehát 15000 mivel anyám feltette nekik azt a kérdést hogy a javíttatást fizetik vagy a telefon árát amiből majd kapok ,,újat,,és ők a 15000 -es megoldást választották tehát..15000-ből kellene nekem most olyan sajnos használt telót venni(amit marhára nem akarokI)ami 15000 forint vagy ha egy kicsit több a szüleim azt mondták max 20000 elmehetek de ennyiért mi a francot vegyek ami tetszik is és nem használt mellesleg dominos is???
2013. jún. 14. 12:09
4/8 anonim válasza:
Miért a telefon árát fizeti? A kárt szokás kifizetni. Ha a kár magasabb, mint a telefon ára, akkor is.
Ha valaki neked ad egy telefont (neked semmibe nem kerül) azt más tönkreteheti, mondván, hogy nem fizet érte, mert te sem fizettél? Ez hülyeség.
5/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy hülyeség énis így gondolom de sajnos anyám már feltette neki ezt a kérdést és ő csak a telefon árát fizeti ki én gyerekként ebbe már sajnos nem tudok beleszólni mert már megeggyeztek és azt sem engedik meg a szüleim hogy a törött kijelző ellenére is ezt használjam adddig amig valamijen akciók be nem jönnek..de nem engedik merthogy megvágja akezem...és a nevelőapám(elváltak a szüleim most lakom apuval meg nevelőanyuval és miskolcon lakik rendes anyu nevelőapu)szóval azt mondta a nevelőapám hogy lehet hogy a használt telefonnak kivülről nincs komollyab gondja de nem véletlen adták el mert valami galiba belül amit nem látunk biztosan van tehát ez ugymond zsákba macska ...
2013. jún. 14. 12:19
7/8 A kérdező kommentje:
hát igen most beszéltem vele telón anyummal(a nevelőmmel)és azt mondta hogy nem kapok uj telefont csak használtat énmeg mondtam neki hogy ha egyikse tetszik akkor mit csinálunk??ő meg azt mondta hogy jólvan akkor akkor marad ez a törött telefon a pénzt meg visszaadjuk a gyereknek aki eltörte..én mondtam neki hogy nem adjuk vissza ..áhhh kész káosz már ez az egész..:(
2013. jún. 14. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!