Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom húzni a routert?

Hogy tudom húzni a routert?

Figyelt kérdés

Tehát a lényeg az hogy,1 hónapja volt egy áramkimaradás a vihar miatt,és akkor hívtuk a T-mobile-t hogy nagyon lassú lett meg minden.

És akkor a szerelő aki jött,felment a router oldaljára (dd-wrt.com )

és olyat mondott hogy lement 20%-ra és feltolta 60%-ra..

Úgy tudom mostnában este sem volt áramszünet,ezért hogy tudnék én tolni a routeren?Mert most megint lassú..

Remélem nem néztek hülyének :D

2013. jún. 5. 17:09
 1/1 CspCsj ***** válasza:

A T-Home-os router beállító felületének címe általában:

192.168.1.254

(de nézd meg a háztartás bármelyik gépén hogy mi a hálózati átjáró/gateway címe és azt írd be, ha más)

Név/jelszó általában 3play/3play (esetleg admin/admin), vagy a router alján lévő matricán szereplő user/pass.

De ha a te gépeden állította be, akkor indítsd el a böngésződet és nyomj "CTRL+H"-t és erre bejön a meglátogatott oldalak listája keress vissza akár dátum szerint és ha nem törölte ki, akkor meglesz az oldal ahol állítgatott.

2013. jún. 6. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!