PPT-ben lévő hangokat ki lehet valahogy szedni?
Figyelt kérdés
Van egy ppt-m, egy hangos könyv idegen nyelven, ki tudnám valahogy a beillesztett hangokat menteni?
Köszönöm szépen!
2013. jún. 5. 15:18
1/9 anonim válasza:
Nyisd meg PowerPointtal, és mentsd el html-ként. Minden extra fájlt, a hangokat is kirakja külön mappába.
2/9 anonim válasza:
a 2003-asban pedig : Mentés weblapként
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. jún. 5. 19:07
4/9 A kérdező kommentje:
pptx-t tudtam csinálni belőle. :( Nem találtam olyan lehetőséget amiről írtatok. Most telepítették újra a gépet, és a wordom is, és a ppt is teljesen más a régihez képest, alig bírok kiigazodni. A ppt a mentésnél nem kínálja fel ezt a lehetőséget, olyan van hogy konvertálás. Ezt próbáltam ki, és pptx lett belőle. Kutatok még hátha megtalálom.
2013. jún. 5. 19:26
5/9 A kérdező kommentje:
Sikerült. Köszönöm!
2013. jún. 5. 19:32
6/9 A kérdező kommentje:
Mégse :(
Htm -et tudtam csinálni. Mikor megnyitom, akkor automatikusan megnyitja a netet is, a bemutató látszik, de a hangokat itt már nem is lehet meghallgatni. Tanácstalan vagyok.
2013. jún. 5. 19:59
7/9 Lajos54 válasza:
Pedig a módszer jó. De ne nyisd meg, mármint ne kattint az ikonra, ami tulajdonképpen egy htm vagy html fájl, hanem keresd meg a mappát, aminek a neve valami ilyesmi: valami_elemei (a valami a fájl eredeti neve). Ebben a mappában a vége felé lesz egy (vagy több) .wav kiterjesztésű fájl, az a hang.
8/9 Lajos54 válasza:
... hoppá, biztos, hogy jól mentetted? Ne a mentés másként-nál keresd, hanem a Fájl menűben, azt, hogy "Mentés weblapként"
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm köszönöm!!! Sikerült!!!
2013. jún. 6. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!