Sony Vaio gépemen, hogy tudok belépni a BIOS-ba?
Nem működik az oldalsó számbillentyűzetem már egy ideje.. Azt írták, hogy bekapcsoláskor nyomjam sokszor az F2 billentyűzetet, majd bejön a BIOS.. és ott nézzem meg működik-e.
Hát hiába nyomkodom, nekem nem jön be semmi, és ezáltal nem tudok megbizonyosodni arról, h a BIOS-ban működik-e a sz.billentyűzet vagy nem.
Valaki tud ebben segíteni?
Írtam én ilyet, hogy nem tudom mi az a del billentyű? Borzasztóan sötét vagy. Sokan szerethetnek téged.
Feltettem egy kérdést, amire hasznos választ még nem adtál, csak okoskodsz itt. Hülye, idióta, barom
"A kérdező kommentje:
Mi "del" ?"
elgondolkodnék az életemen a helyedben.
Mit kell iylen csúnya jelzőket használni a másikra?:) Én egy hasonlót nem írtam rád és akkor még elvárod, hogy normális legyen az ember veled.
kis.csög :)
Édesek vagytok...:)
Mi lenne egy autóban...?
Pedig F2-őt mondanak rá mindenhol...
Tuti jó megoldás, nyomogasd az F2-t és a DEL gombot is felváltva gyorsan MIELŐTT a windows elkezdene tölteni. Benyomod a gépet és egyből F2 DEL F2 DEL F2 DEL. Így bejön a BIOS. Namármost, nem hinném hogy ott a hiba. Próbáld meg átdugni egy másik portba (egy másik USB aljba) a billentyűzetet. Ha ez sem segít, dugj be egy kölcsönbillentyűzetet, ha ott működik, rossz a billentyűzet!
Remélem segítettem!
~AkroMenToS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!