Sony Vaio gépemen, hogy tudok belépni a BIOS-ba?
Figyelt kérdés
Nem működik az oldalsó számbillentyűzetem már egy ideje.. Azt írták, hogy bekapcsoláskor nyomjam sokszor az F2 billentyűzetet, majd bejön a BIOS.. és ott nézzem meg működik-e.
Hát hiába nyomkodom, nekem nem jön be semmi, és ezáltal nem tudok megbizonyosodni arról, h a BIOS-ban működik-e a sz.billentyűzet vagy nem.
Valaki tud ebben segíteni?
2013. jún. 4. 18:18
2/17 A kérdező kommentje:
Mi "del" ?
2013. jún. 4. 18:24
3/17 anonim válasza:
Emlékszel még a feltett kérdésedre? Na akkor az a DEL.
5/17 A kérdező kommentje:
A DEL-lel lépek be a BIOS-ba?
2013. jún. 4. 19:00
6/17 anonim válasza:
A num lockot nem nyomtad véletlenül ki?...
7/17 A kérdező kommentje:
nem.. kb. 3 hónapja nem működik.. Észrevettem volna, ha a Num Lock ki van kapcsolva.
Azért tettem fel a kérdést, mert abban bíztam, hogy hátha tud valaki okosat tanácsolni, mert lehet csak a beállításoknál kellene valamit kezdeni vele.
De ha nem, küldöm szervizbe.
2013. jún. 4. 19:03
8/17 anonim válasza:
Míg megírtad ezt a remek plusz kérdést, ki is próbálhattad volna, amúgy igen.
Ja nummlokkoshoz csatlakozom.
9/17 A kérdező kommentje:
Menj el inkább csajozni, ne itt unatkozz önteltkém
2013. jún. 4. 19:25
10/17 A kérdező kommentje:
Ha hasznos választ nem tudsz adni, akkor ne írjál. Tudás nélküli okostojás.
2013. jún. 4. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!