A filmekben hogyan tisztítják ki a homályos képeket?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 11:55
1/13 anonim válasza:
Az csak afféle Hollywood-i túlzás.
2/13 anonim válasza:
Ahogy Superman repül, vagy ahogy Buffy lenyomja a vámpírokat. :)
Filmes túlzás, fikció.
3/13 A kérdező kommentje:
Egészen biztos, hogy nem lehetséges?
2013. jún. 4. 15:46
4/13 anonim válasza:
Egy homályos képnek van egy információ mennyisége. Ahhoz, élesebb legyen, vagyis több információt tartalmazzon, bele kell vinni az infót, ami nincs. A semmiből nem fogja tudni kitalálni egy szoftver, hogy pl. a három pixelről felnagyított rendszámtáblán eredetileg mi volt. :)
(Ennél már csak azon szoktam hangosabban nevetni, mikor egy képen valami takarásban van, és a CIA ügynök megkéri a technikust, hogy fordítsa el a képet, hogy látszódjon az oszlop mögötti ember. És megcsinálja! :DDD)
5/13 A kérdező kommentje:
Jó... a zárójeles rész egy dolog. De a képtisztítással kapcsolatban... logikusnak tűnik, de azért még kutatok egy kicsit ;)
2013. jún. 4. 16:00
6/13 anonim válasza:
Miért teszel fel kérdést, ha nem fogadod el egy hozzáértő válaszát ?
7/13 anonim válasza:
Olyat lehet, hogy interpolációval nagyobb felbontásúvá teszünk egy képet, de csak az élesség érzése lesz nagyobb, extra információ nem lesz rajta. :(
8/13 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy a fentebb válaszoló hozzáértő?
A hozzáértő meg még mindig nem szakértő. Lehet, hogy létezik rá mód, csak Ő nem ismeri.
2013. jún. 4. 16:16
9/13 A kérdező kommentje:
Én meg vagyok győződve róla, hogy valamilyen módon lehet élesíteni egy homályos képen...
2013. jún. 4. 16:18
10/13 anonim válasza:
Én személy szerint Fotógrafikával foglalkoztam pár évig, és van némi rálátásom a dologra, és tudom, hogy amit írtak az helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!