Lehetséges így HDD-re Windows-t telepíteni?
Lehetséges-e, hogy kiveszem a laptopom HDD-jét arra felrakom a windows-t és visszatéve az működjön ?
Ha valaki, a primitív ,,nem" válaszokon kívül kifejtené, hogy mi vele a helyzet és mit lehet vele kezdeni, azt nagyon megköszönném !
Nem. :)
Abban a gépben kell az oprendszert feltelepíteni, ahol használod, mert az egyik gépen feltelepített driverek - VGA, LAN, Audio - még véletlenül sem fog egy másik gép cuccaival működni...
Jó, hülye én se vagyok
Csak elvi síkon telepítés közben fájlokat másol a merevlemezre, amiktől később el tud indulni a windows, engem az érdekel, hogy mi határozza meg, hogy el tudjon indulni, mert akkor már ki tudnék babrálni vele
Már annak örülnék, ha rámásolnám a telepítő fájlokat és kívülről el tudnám indítani a telepítést.. De az sem sikerül semmivel.
Sajnos elég kényesen olvassa a lemezfájlokat, eredeti XP-ről boot-ol, másoltról már nem. Eredeti win 7 telepítőm meg nincs
Nem fog menni, hacsak nem egy ugyan olyan laptoppal telepíted.
Egyébként miért kell kivenni?
Oké, hogy nem vagy hülye. Indokot kértél, az meg az. Ha meg tisztában vagy ezekkel, akkor meg miért kérdezed?
Elvi síkon, telepítéskor eleve olyan fájlokat másol fel a vinyóra - hardvereszközök vizsgálata után - amik arra a gépre kellenek. Ha ezt te átteszed egy másik gépbe, jobb esetben el sem fog indulni az oprendszer vagy elindul csak sűrűn kapsz kékhalált és akkor ott a mese vége. Próbálj meg USB-ről telepíteni...
Hát ha szerencséd van igen de nem ajánlom.
Személyes tapasztalatom egyszer tetem be egy winyot win 98-al egy xp-s gépbe.
Indításkor a következő fogadott:
új hardver új hardver új hardver új hardver .....
hardver telepítése hardver telepítése hardver telepítése.....
Kb 1 óra után a win98-as telepítő lemez segítségével az illesztő programok nagy része fölment de maradt jó pár ismeretlen hardver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!