Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi számít melegnek/forrónak?

Mi számít melegnek/forrónak?

Figyelt kérdés
A laptopom Samsung R540 Játék közbe melekszik...nem annyira inkább a space gomb aladt meleg.Baj?Baja lehet?

2013. jún. 2. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lehet, szerintem az pont üzemmeleg akkor lenne baj ha kellemetlen/megfoghatatlan lenne!
2013. jún. 2. 15:47
 2/8 A kérdező kommentje:
nem megfoghatatlan csak érzem h azon a helyen meleg/forró..de inkabb csak ott space es a touch pad között...alján semmi meg talán a billentyűzet sugározz egy kis hőt,de csak játéknál...és megy vele mondjuk 3 óra game folyamatosan minden szagatas nélkül.(Aion)
2013. jún. 2. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Töltsd le a razer game boostert,és ott nézd meg hány fokos netezés közben,illetve ha játszol rakd tálcára a játékot.(winodws gomb + D )

És nézd meg akkor hány fokos,illetve hány csík..

De razer game boosterrel ne boostold a játékot mert felesleges,és szart sem segít,én a hőmérséklet nézésére szoktam használni,arra jó!

2013. jún. 2. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Javasolnám a SpeedFan nevű szoftvert.

[link]

Meg tudod vele nézni a laptop alkatrészeinek (CPU, GPU, HDD, stb.) hőmérsékleti értékeit.

2013. jún. 2. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Core 0 es a Core 1 fel megy 65 fokra valamikor

temp 1 temp 2 34-40 fok

HD0 37 fok szokott lenni

ezek jok??Speedfan nevu programmal mertem

2013. jún. 7. 05:57
 6/8 A kérdező kommentje:
De csak jatek kozbe....sima netezessnel alacsonyabbak.(Aion)
2013. jún. 7. 06:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Tökéletesek! Egy notinál ezek normális értékek!
2013. jún. 7. 09:00
 8/8 A kérdező kommentje:
van amikor fel megy 70 re de le ismegy... de 1 ora jatek utan...de van amikor 4 ora utan
2013. jún. 8. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!