Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vinyo nélkül lehet használni...

Vinyo nélkül lehet használni a laptopot? O. O?

Figyelt kérdés
bekapcsolom berakom a win 7 telepítőt és kiírja h win7 telepítése ha feltelepítem és nem kapcsolom ki a lapit akkor működhet 1 darabig?
2013. máj. 31. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Úgy érted, feltelepíted, utána kiveszed a winchit? Nem fog működni. Nincs bent a teljes rendszer a memóriában, ez nem az a fajta op.rendszer. :D

Van olyan is, de az nem Májkroszoft.

2013. máj. 31. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem fog működni. A Linux képes arra, hogy live módban a memóriából fusson, de a Windows nem. Egyébként feltelepíteni se tudod, ha nincs winchester.
2013. máj. 31. 14:42
 3/8 A kérdező kommentje:
nem egyátalán nincs. bene a vinyo ès ugykezdem el telepíteni
2013. máj. 31. 15:26
 4/8 A kérdező kommentje:
vinyo nelkül bekapcsolom úgy h benne a win7 cd és kérdezi h telepitem?
2013. máj. 31. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kérdezi, de nem fogja telepíteni. Mikor elér odáig, hogy ki kell választani a rendszernek szánt partíciót, nem fogsz látni semmi választási lehetőséget. Tehát ki kell lépni a telepítőből. De ezt most komolyan, hogy gondoltad, hogy menni fog a telepítés winchester nélkül? Hova telepíti szerinted a 20 gigányi rendszerfájlt? Gondolkodj, kérlek.
2013. máj. 31. 15:42
 6/8 anonim válasza:
54%

Ne higyj az előttem szólóknak, természetesen lehet, ún. Live operációs rendszereket dvd/cd-ről futtatva.

Pl. BackTrack 5 R3 Live (ez egy linux)

Ezenkívül persze még pendriveról is bootolhatsz oprendszert.

2013. máj. 31. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy vannak live Linuxok, írtam is korábban, de ő kifejezetten a Win7-et kérdezte.
2013. máj. 31. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Windowshoz is lehet kanyarítani live CD-t, de az megint más tészta. A gyári installal nem tudod megcsinálni.

[link]

Ha meg Linux, akkor ne a BackTrack-et ajánld már neki, hanem Ubuntut vagy Linux Mintet.

2013. máj. 31. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!