Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent a Personal TV...

Kalos kérdése:

Mit jelent a Personal TV modellnevekben az MA és MN kód?

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 17:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem teljesen, Te vagy gyerekes, mikor 'csalsz'.
2013. máj. 30. 21:30
 12/23 anonim válasza:
9 asdf2: félrevezetésről még sose hallottál, ugye?
2013. máj. 31. 08:09
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerinted én mit csinálok?
2013. máj. 31. 13:32
 14/23 A kérdező kommentje:

Én nem csaltam!

A szabályzat a ph-án való kérdezést tiltja, de egy szóval sem tér ki arra, hogy ezen kívül máshol szabad-e kérdezni.

Emmyire kapzsik és mohok ne legyenek a győzni vágyás érdekében...

2013. máj. 31. 16:01
 15/23 anonim ***** válasza:

Az idézőjel szerinted miért volt ott?

Másrészt idézem a szövegüket: 'A megoldások az interneten (híreink és cikkeink szövegében, a gyártó vagy forgalmazó weblapján, Google kereséssel stb.) megtalálhatóak.'

Ha béna vagy, és nem találod, akkor mi vagyunk önzők?

2013. máj. 31. 16:08
 16/23 A kérdező kommentje:
Abban a vonatkoztatásban "vagytok" önzőek, ha mint az ovisok elkezdtek hisztizni, mert segítséget mertem kérni mástól. Ez pl olyan mintha egy maratoni futó versenyen a melle tettek futó ember összeesik, és nem kap levegő, de nem álltok meg neki segíteni, mivel rontsátok az esélyeteket, mivel "értékes" időt veszítettek. Valamint nem hiszem azt, hogy rajtam kívül senki sem kérdezett volna meg mást a válaszért....
2013. máj. 31. 21:15
 17/23 anonim válasza:
Használd a Google-t kedves Kalos. Mellesleg írtam a moderátoroknak.
2013. máj. 31. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Pontosan, a valóságbanis így van... lásd: Tour de France kerékpárverseny, ha valaki elesik kikerülik...
2013. máj. 31. 21:45
 19/23 A kérdező kommentje:

És a hozzád hasonló emberek miatt tart itt a világ!!!

Mert az emberek önmagukat szeretők, pénzszeretők, önteltek, gőgösek, káromlók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, természetes vonzalom nélküliek, olyanok, akik nem készek semmilyen megegyezésre.

Ezért sokan elfelejtittek azt, hogy az életben a legfontosabb dolog nem az egymás felett aratott győzelem. Az életben sokkal fontosabb másokat győzelemhez segíteni, akkor is, ha ez azzal jár, hogy nekünk le kell lassítani.

[link]

A szabályzatot megolvassátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amit tilos:

Több azonosítóval játszani – ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!

A FÓRUMBAN(prohardver) másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.

A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.

Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.

2013. jún. 1. 13:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem picit bántja a lelked, hogy nem segítenek.
2013. jún. 1. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!