Apple Mac Pro kompatibilis minden játékkal?
Figyelt kérdés
Egy Apple Mac Pro-t szeretnék venni, viszont nem tudom hogy azokat a játékokat, amiket windowson játszottam, fogom e tudni játszani ezen is? Azokra gondolok, amiket ugye meglehet venni, és rávan írva h PC játék. Illetve ha lehet, vannak olyan játékok amiket csak win.en vagy macen lehet játszani? Esetleg néhány példát ha tudnál mondani ilyenekre megköszönném.2013. máj. 28. 20:13
1/2 anonim válasza:
Ezt mintha már kérdezted volna és a válasz természetesen az, hogy NEM.
A játékok erősen oprendszer függők. Ha nincs belőlük külön mac-re verzió, akkor peched van, max virtuális géppel fognak venni.
(A PC játék NEM fog menni.)
2/2 anonim válasza:
Miért akarsz mac pro-t venni? A steam-en van egy csomó játék ami kompatibilis!
Vegyél valami erősebb pc-t vagy imac-et de szerintem a mac mini is megteszi! Így legalább a szüleid pénze sem fogy el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!