Miért ne lennének jók? Sose volt vita tárgya. A vita tárgya az volt, hogy megér annyival többet, mint márkás PC, valamint az miért kerül itt 2x annyiba mint USA/Kanada területén?
Pozitívumként szokták felhozni a géphez járó OS-t, meg az abba beépített halom hasznos programot.
Negatívum az ár mellett a kisebb szoftver felhozatal, nyilván itthon inkább a grafikus/DTP szakmában nyerő, meg talán ArchiCad alatt. Tény, hogy kevesebb játék jön ki rá, de a húzó címek általában megvannak OSX alá is.
Meg van rá mód, hogy multibootos legyen a rendszer, ha nagyon kellenek rá Windows only programok.
2013. máj. 27. 20:52
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ és mondjuk a Battlefield 3 megy rajta vagy a hu-minecraft a szerveremhez kéne mert van egy suervergépeg ez lenne. Honnan lehet rá játékot leszedni app store itt is van vagy csak iphonokon és hasonlón?Ezzel még nem vagyok képben.
2013. máj. 27. 21:08
3/9 anonim válasza:
Mivel teljesértékű windowst is telepíthetsz rá az osx mellé, nincs akadálya, hogy windowsos programokat, játékokat is futtass. Én is szoktam játszani a macbook pro-mon néha.
De osx alá is vannak játékok amúgy, bár nem annyi, mint windows alá.
2013. máj. 28. 22:30
4/9 A kérdező kommentje:
Azt, hogy lehet hogy OSX mellé Windowst?
2013. máj. 29. 13:00
5/9 anonim válasza:
Mivel intel-alapúak, tökegyszerűen. Nekem pl van egy külön partícióm a win-nek, bármikor rábootolhatok, vagy ha nem akarom újraindítani a gépet, virtuális gépként is kezelhetem azt a meghajtót, osx alatt futhat a windows.
2013. máj. 29. 18:52
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt egy informatikus megtudja csinálni?Ez olyan lenne h osx van de windowsos programok is lennének?
2013. máj. 29. 19:22
7/9 anonim válasza:
Milyen mac amúgy, konkrétan? Egyébként nem bonyolult windowst feltelepíteni rá.
2013. máj. 29. 20:02
8/9 A kérdező kommentje:
27"Imac QUAD-CORE
2013. máj. 29. 20:39
9/9 anonim válasza:
Úgy működik a dolog, hogy kell egy partíció, oda feltelepíted a windows-t (segít ebben a bootcamp assistant, megtalálod az alkalmazások között OS X-ben). Ha feltelepítetted, utána a használat úgy néz ki, hogy bekapcsolásnál alapértelmezetten az OS X-el indul a géped, mint azelőtt. Viszont ha bekapcsolásnál nyomva tartod az alt billentyűt, akkor lehet választani hogy windows-ba bootoljon :) És akkor egyszerűen elindul rajta a windows, ugyanúgy mint ha csak egy PC lenne, függetlenül az OS X-től, és nyugodtan használhatod azt is. Ha végeztél a windows-os dolgokkal, akkor újraindítod, és visszatér OS X-be
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!