Miért törli el lassan minden torrent oldal az arány rendszerét?
Pont nem.
Az a lényeg, hogy volt rengeteg olyan anyag amit nem volt kinek visszatölteni, így hiába volt valakinek 24/24 bekapcsolva a gépe, az aránya gagyi volt. Így viszont nem csak a Terminátor 3178-ik részét osztják vissza pl 12.000-en, hanem a nem populáris dolgokat vagy kicsi dolgokat is, mint pl. egy eBook, vagy egy "művészfilm".
Én spec olyan oldalon többet töltök ahol nincs arány.
Mert így a "rosszabb" dolgokat is leszedem ha érdekel és pár napig tuti bent hagyom. (Ráadásul ezt 0/24-ben... Nem véletlenül tartok ncoreon 15TB fölött.)
Még az sem feltétlenül lenne rossz megoldás.
Hidd el nem rossz ez a módszer, nagyobb a mozgás az oldalon, mivel az embereknek nem kell amiatt "spórolni" és aggódni, hogy nehogy lerontsák az arányt.
(Amúgy én nem 1-2 torrentet, hanem most éppen 65-öt tartok életben. Legutóbb a NAS újrarakása előtt 130 körül volt ez a szám, de törölgettem kicsit és újítottam. Mondjuk én ezért nem véletlenül vagyok a top 5000 körül. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!