Hogyan Frissítsem fel a Windowsom (XP) sp2-ről sp3-ra?
a winows update oldalon akar valamit letöltetni hogy:
"Egyes Windows-összetevők szoftverfrissítésre szorulnak
A Microsoft Update használatához előbb telepítenie kell bizonyos Windows-összetevők legújabb verzióját. Erre azért van szükség, hogy a számítógép használni tudja a webhely új szolgáltatásait:
További frissítések: Egy helyről töltheti le a Windows és a Microsoft népszerű programjai, például a Microsoft Office frissítéseit.
Gyorsabb frissítés: A legújabb Windows Installer (MSI) tökéletesebb módszerrel telepíti a frissítéseket, és a lehető legkisebb csomagokban és legrövidebb idő alatt juttatja el őket a számítógépre.
Könnyebb eligazodás: A frissítések prioritás és termék szerint egyaránt megkereshetők, a hasznos hivatkozások és a fontos üzenetek pedig elősegítik, hogy minden sürgős frissítést telepítsen a számítógépre."
és ott van hogy azonnali letöltés.
És ha nem eredeti a Windowsom és frissítem lehet belőle baj?(úgy értem nem indul el vagy valami?)
Ja és ott van alatta a részletek:
"Frissítés a Windows XP rendszerhez (Itt számok és betűk vannak)
484 KB , 1 perc
A frissítés telepíti a Package Installer for Windows program állandó példányát, melynek segítségével a szoftverfrissítések letöltési mérete számottevően csökkenthető. A Package Installer a Microsoft Windows operációs rendszerekhez és más Microsoft-termékekhez tartozó szoftverfrissítések telepítését teszi lehetővé. Előfordulhat, hogy a frissítés telepítése után újra kell indítania a számítógépet.
Összesen: 484 KB , 1 perc "
És ha nem vagyok biztos benne hogy eredeti?
Csak most lett ujratelepítve és nem akarom elrontani :)
még egy gyors kérdés:
A sp3 telepítő végez eredetiség vizsgálatot?(nem mintha nem lennék biztos abban hogy eredeti a windowsom de jobb az óvatosság)?És ha igen honnan tudhatom biztosra hogy nem tört a windowsom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!