Bios frissitésnél ha nem jogtiszta a windowsom az nem okoz gondot azzal is működni fog? Hogyan kezdjek a frisitéshez a bios már megvan csak nem tudom hogyan frissitsem!
1. nem, nem baj
2. azt vmi readmebol deritsd ki.. (vmit dosbol kell(osi fajta))
Az elsőhöz már nincs is mit hozzátenni......:)
De, mégis: ha jól működik a géped, ne frissítsd a bios-t, semmi értelme.
Vannak olyan programok, mivel kényelmesen lehet BIOS-t frissíteni Windows alól is. A tapasztalatom azt mutatja, hogy biztonságosan használhatók. Azért biztonságosabb az oldschool módszer. Tehát parancssorral újraindítva frissíteni.
A lényeg az, hogy használj szünetmentes tápegységet, vagy ha az nincs, akkor csak verőfényes napsütésben, nem bejelentett áramszünet környékén próbálkozz.
A legtöbb modern alaplapban vannak biztonsági intézkedések is, hogy kivédjék az elszúrt BIOS frissítések okozta hibát. Azért jobb nem rájuk hagyatkozni.
Részletes leírást nem adok. Google-ban 10 másodperc alatt lehet találni. Én is úgy csináltam az elsőt.
Tudtok Nekem segíteni? Itt a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!