Miért tölt be néha lassan a win7?
Bekapcsolásnál néha a szokottnál lassabban tölt be a gép, pl. sokáig "üdvözöl", aztán ha bejelentkeztem fekete a háttér, szürke a tálca, alig futnak a folyamatok. Ha így hagyom 10-15 perc alatt betölt, viszont ha bejelentkezés után rögtön kijelentkezem majd vissza, sikerül betöltenie rendesen 2-3mp alatt.
Van olyan is, amikor sikerül egyből jól elindulnia, bár már ez a ritkább jelenség.
Valakinek valami ötlete miért lehet?
Intel Core i7 3612QM 2.10GHz
8GB RAM
500GB HDD
GeForce GT630M
vírusírtót szoktam futtatni (nod-ot), bár ha megtalál valamit netezés közben, azt rögtön jelzi...most nem talált semmit. Ezen kívül spybot s&d se talált semmit (és glary utilities-zel szoktam törölgetni a felesleges dolgokat)
Mégis talán inkább valamelyik programra gyanakszom, és nem hardver hibára (bár nem értek hozzá).
24 db program van ott.
Körülnéztem egy kicsit még itt, a "hibakeresési indítás"-t bekapcsolva rendesen elindult úgy kb 20 folyamattal, a megszokott +100 helyett. Tehát lehet, hogy valami felesleges dolog/vírus mégiscsak ennyire lelassítja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!