Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért tölt be ilyen lassan a...

Wiktorjumper kérdése:

Miért tölt be ilyen lassan a gépem?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje elég lassú a gépem, van mikor 10-15 percig is várni kell mire bejön a Win 7.Mindent megnézettem benne Wincsi 100%, a proci nem melegszik túl, a videókártyának sincs elv semmi baja.A memóriakártyát kicseréltem, az alaplap volt elvileg a hibás ezért azt is cseréltettem. De nem változott semmi.

Pc-m:

Ascrock N68-VS3 FX(pár hetes)

AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz

ATI HD 5670 1GB DDR3

4GB DDR3 Ram(1 hónapos)

2013. máj. 12. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Rakd újra.
2013. máj. 12. 11:33
 2/4 anonim válasza:
Ha van egy kis pénzed, vegyél vagy egy 50-60 gigás winchestert, és arra rakd rá a windowst. Hidd el, 2-3 másodperc alatt be fog bootolni. De csak a windowst rakd rá!
2013. máj. 12. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:
500 Gigás wincsim van satás, lehet igazad van ezzel kapcsolatban, most raktam újra kb. 2 hete, a vidikártya illesztőprogiját kb 4 perc mire betölti...
2013. máj. 12. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy SSD-t nagyon meghálálna a géped. Sokkal többet dob egy gép teljesítményén, mint bármilyen másik hardver fejlesztése. Sokan félnek az SSD-től, mondván hogy elhasználódik, de ez baromság. Egy SSD min 8 évig tökéletesen működik, az enyém is megvan már egy éve, és SSDlife még mindig 100%-osnak írja, és 8 év élettartamot ír neki.

[link]

2013. máj. 12. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!