Mitől berreghet a laptopom?
Olyan problémám van a számítógépemmel, hogy elég hangosan "berreg", a hangot leginkább a régi, betárcsázós internethez tudnám hasonlítani.
Mi lehet a probléma? Az alaplap, vagy a vinyó haldoklik? Egy éves volt a gép márciusban, Asus x53b/k53br típus. Egy ideje már csinálja.
Nálam a hűtő-ventilátor cseréjével szűnt meg ez a probléma.
Nem lehet, hogy nagyon bekoszolódott már. Szoktad tisztítani?
Winyó vagy ventilátor. Hallgatózással elég jól kiszűrhető, hogy melyik.
Ha csak egy év gari volt rá, akkor vidd szakihoz v. szervizbe! Ha meg még van garija, akkor a garancia szervizbe!
Két éves garanciát adtak rá, épp azt nyomoztam, hogy működik ez, mert hallottam, hogy kijönnek érte vidékre, és elviszik, csak nem tudom, hogy erre is érvényes-e. Sajnos Tescoban vettük, de ha úgy alakul, nekik vissza nem adom, hogy szervízbe küldjék, inkább majd magánúton, mert félek, hogy rosszabb állapotban kapom vissza...
És nem tisztíttattam még, pedig kínzom a gépet, és nagyon bízom benne, hogy csak ennyi baja van. Mert ágyban használom, meg elég poros helyen is lakom. Egyébként mással már kihallgattattam, ő esküszik rá, hogy a vinyó, de én meg a venti felől hallom. csak nyugodt lennék, ha nem az alaplap adna ki ilyen hangot.
Felraktam ezt: [link] (ha erre gondoltál) és azt írja, hogy teljesítmény és a kondició is 100%
(régen volt egy hasonló progim, még a régi gépemen. Amikor felraktam, szintén ezt írta, aztán fél óra múlva már lement 30%-ra. Várjak ezzel is, mielőtt örülök?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!