Mi lehet a baj, miért ilyen kicsi az FPS-m, mit csináljak? (Többi lent)
Gondolom legtöbben ismeritek az a játékot,hogy
Counter-Strike 1.6 ...Nem kell hozzá nagy gép és elég élvezhető is,legalábbis számomra.
A problémám csak az lenne,hogy az FPS-m katasztrófa.10-30 között ugrál ha egy kicsit többen vagyunk egy szerveren.
Nem tudom mit csináljak,mindenki azt mondja,hogy beállítás hiba,de már mindent levettem kicsire meg kivettem a pipákat,16bittel játszok,de SEMMI!...Nem tudom,hogy hardver probléma-e vagy programozási probléma..a cfg-ben is állítottam már,a frissítéseket is kitöröltem.Steames vagyok.
Kérlek segítsetek,mit tegyek? :s...
Nincs egy erős gépem,de mindenki azt mondja,hogy ezzel mennie kellene normálisan 50-100 között az fps-nek.
Itt vannak a képek a gépemről:
Láthatjátok,hogy XP-m van szóval nem is WIN7-el huszárkodok..Vagy ezzel a géppel nem is lesz jobb? :(..
COD-2,WoW (lichking,cataclysm),command conquer tiberium wars,warhammer 40k, mindegyik játék szinte akadás nélkül megy közepes grafikán kicsit kisebb felbontásban.
1.6 ba is levettem a felbontást,de az sem használt.
Köszi.Ment a zöld like ;)..
Am igaz is,NS el még meg sem próbáltam,hogy hátha azzal jó lesz.Mert ugye a steam frissítések meg minden sz*r miatt is laggolhatok. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!