Vettem egy ps3mas kontrollert pcre de egy csomó játék bugol tőle pl. nem lehet elindítani mert lepausolja és ha rámegyek hogy resume nem történik semmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 10:23
1/8 anonim válasza:
Hát nem véletlenül ajánlják, hogy CSAK xbox kontrollert szabad PC-re kötni, mert az fog menni csak mindennel. Add el és vegyél egy wireless box kontrollert
2/8 A kérdező kommentje:
Szerinted hol lehet olcsó és jó xbox kontrollert venni?Szerintem sehol.
2013. máj. 18. 11:48
3/8 anonim válasza:
10k a wireless verzió vevővel kb bárhol.
4/8 anonim válasza:
Jo hat a kontrolleren nem sporolunk mert akkor az lesz amibe te is belefutottál, h van amivel megy és van amivel nem. M$ cucc a win értelemszerűen a saját termékükhöz lesz full támogatás
5/8 anonim válasza:
mondom ezt úgy h kb 4 kontrollert próbáltam előtte mert én sem akartam elhinni h nem lehet olcsóbol kihozni... :)
6/8 A kérdező kommentje:
Magyarul vehetek egy jót 10ezerért.De akkor miért árulnak 3ezerért?
2013. máj. 18. 14:46
8/8 A kérdező kommentje:
Megoldottam, mindenkinek köszönöm!
2013. máj. 18. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!