Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom törölni a windows...

Hogy tudom törölni a windows xp-n megadott bejelenkezési jelszavamat?! NEM! Feltörni akarok!

Figyelt kérdés
Próbáltam rendszervisszaállítással,de a gép nem engedi,mert eddig ki volt kapcsolva ez a funkció,telepítő cd-m sincs,szóval boot-olni sem tudok!
2009. okt. 2. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
hát, ha törölni akarod, akkor a zyzoom windows boot cd kell neked, ez indításkor olyan mint egy XP install lemez, de ez nem telepít, csak hozzáfér a rendszerállományokhoz, és így a jelszavakhoz is, konkrétan ki lehet vele törölni a jelszavakat...
2009. okt. 2. 13:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)Akkor cd nélkül semmiképp nem tudom törölni?
2009. okt. 2. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Vezérlőpult > Felhasználói fiókok > Fiók módosítása > (Válassza ki a megváltoztatandó fiókot) > Jelszó eltávolítása (Az azonosításhoz írja be a jelenlegi jelszavát: ………, majd klikk, A jelszó törlésére.
2009. okt. 2. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is az utolsó módszert ismerem, azzal kiegészítve, hogy csökkentett módban (F8)kell mindezt meglépni...úgy tudom.
2009. okt. 2. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Normál üzemmódban is működnie kell. (rendszergazdai jog alapján)
2009. okt. 2. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Olyat nem találok,h jelszó törlése:(:(:(Csak,h módosítása
2009. okt. 3. 10:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,h én rendszergazdaként adtam jelszót,a rendszergazda fióknak!
2009. okt. 3. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Honnan tudnám letölteni azt a programot amit írtál?Esetleg neked nincs meg?Ha igen küldd el légyszíves!

2009. okt. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!